Pets to Canada
-
Доброго дня, чи може хтось підказати по такій ситуації: друзі зараз знаходяться у Європі, залишили на початку війни у мене кішку, і зараз просять її привезти (усі документи мені залишили). Але виникло питання: чи пропустять зі мною кішку, якщо я не власник тварини? Заздалегідь дякую.
-
Ах ок сори, у меня просто написано на наклейке
-
Так, мені в Києві казали, що начеб-то при повторній не потрібно, але я все одно робила так, що б карантин пройшов. Навіть в сертифікатах написано вакцина, якій від 21 до 365 днів
-
Дякую
-
-
Доброго дня! В нашої кішки ось така вакцина від сказу. Вона підходить для Канади?
-
Всем привет. Кто звонил в авиакомпании по поводу животных - как вы дозванивались? Я не могу прозвонится ни на один номер, в моем случае, WestJet. Нахожусь в Румынии, и ничего не получается, постоянно автоответчик говорит, что номер набран не верно (
-
Звонила в AirCanada,и то был счастливый случай,что дозвонилась.Забронировала место для животного (после того как купила билет был звонок).Мне долго не приходило подтверждение,решила снова набрать и уже никак.Долго ждать.Потом написала в Messenger уточнить все ли нормально,мне через час пришел ответ на почту,что все хорошо и все подтверждено
-
Спасибо ) Но у меня проблема немножко в другом )) Я не могу выйти на звонок, не понимаю, как набирать номер авиакомпании, учитывая, что я в Румынии, а тел у меня - украинский ))
-
с вайбер аут звонил все ок
-
Всім привіт! Читав группу, настав і наш час готуватись до відльоту. Летимо з Польщі, з котом та собакою (собака шиба іну) 30 грудня Я бажав би надати шановному панству що у нас вже є і що зроблено щоби пересвідчитись що ми нічого не пропустили, поки ще є час Будемо летіти прямим рейсом Варшава Торонто, компанія Лот. 2 з половиною години бронював по телефону квитки і перед сплатою декілька разів переконалися що собака і кіт зазначені у моєму квитку і у зазначену дату кіт полетить з нами у салоні а пес у багажі
Отже почнемо з собаки: Є титри Є Чіп Є паспорт міжнародного зразка зроблений в Україні (подорожували з ним до Черногорії на авто) Є актуальне щеплення проти сказу зроблене влітку цього року проти сказу Придбана переноска у карго холд така: zoo-aquos.pl/pl/p/Transporter-Lotniczy-Dla-Psa-BRACCO-Rozm.-4-70x50x51cm-IATA/4957#deliveries
Що треба зробити собаці ще: За декілька днів до вильоту піти на гагаріна 5 та на гагаріна 15 зробити обробку від паразитів та взяти дозвіл на виліт у державній вет клініці для аеропорту
Кіт: Отримав паспорт УНІЇЇ ЄУРОПЕЙСЬКОЙ - РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА (перший у нашій родині, кек) Має валідні титри зроблені у Польщі Має актуальне щеплення 15 жовтня цього року Має чіп Придбали таку переноску у салон zoo-aquos.pl/pl/p/Transporter-dla-Zwierzat-TORBA-Flowers-transportowa-dla-Psa-Kota-L-50x26x27cm-Zielona/4656
Що треба зробити коту ще: Теж саме що і псу - за декілька днів до вильоту піти на гагаріна 5 та на гагаріна 15 зробити обробку від паразитів та взяти дозвіл на виліт у державній вет клініці для аеропорту
Чи є щось що я пропустив і треба ще зробити поки є майже місяць часу?
-
Перетин кордону з Польщею зараз ускладнили. Зробіть кращу всі документи у Львові. Підніміться на пару повідомлень вище і почитайте як перетинали кордон з Польщею люди декілька днів назад і мою ситуацію. Контакти державного ветлікаря у Львові, що дає дозвіл на виліт я і ще одна дівчинка нещодавно скидали і групу.