Всім привіт! Хочу поділитися нашим досвідом перельоту із мопсом до Торонто, може комусь буде корисно) Ми купили квитки від AirTransat, так як вони дозволяють брати мопсів, як emotional dog. У Парижі у нас почалися приколи прям на реєстрації. Працівник почала кричати, що потрібна сумка для транспортування, хоча по мейлу вони писали, що нічого не потрібно. Нас погнали купувати сумку, коли ми її купили, до нас прибігла ця жінка та почала вибачатися, що нічого не потрібно (але сумку назад вже не змогли віддати). Перший перельот до Монреалю собака спокійно сиділа у мене на колінах чи на підлозі. Коли ми прибули до Монреалю, то на виході до багажу нас зупинив інспектор та наказав пройти до кімнати на перевірку документів собаки. Він спочатку попросив тільки паспорт, потім спитав, чи є тітри. Все подивився та відпустив. Не знаю, чи то ми такі фартові, чи день такий у них був, але у нас перевіряли все) Але ми доїхали. Наша собака добре перенесла два перельоти (85% часу вона спала) та вже гуляє по Торонто=)