Pets to Canada
-
У нас був чіп ,вакцина від сказу і ті що по графіку ,довідка з вет лікарні про те що кіт здоровий ,що проведено глистування і від вошей оброблено,і може ще щось там писало але я його немаю ,скажу нехай тато його сфотографує і вам тоді скажу ,дали тільки на 5 днів сказали тільки для виїзду закордон ,все записано з наклейками у паспорті чіп також записаний і встановлений,лікарі їх польські пускали а одному ще щось захотілося ,сказав спочатку вислати дозвіл на пошту і тоді подумають чи пускати а потім коли я почала просити рознервувався і каже хоче пані кота їдьте в Україну і забирайте і крапка
-
Есть ли у кого опыт, с Торонто ( West jet) Без места коту в салоне?
-
Виходить хто є в паспорті кота власник вписаний той і має право його везти а так то ні,я пішла ще чьогодні вечером до нотаріуса і вони кажуть ми можемо дати такі документи вле їх не потрібно і то що він вимагав це є нонсенс
-
а сколько вам все вместе стоило? с новой вакциной и новым паспортом?
-
Не зрозуміла то вас з котом не пустили чи тата? Ви як власниця а паспорті вписані?
-
Мого тата
-
Я власниця кота
-
Аааа.. зрозуміло 😩 так жаль
-
Він нам його віз з України до Польщі і на кордоні його не пустили
-
Ого 😳
-
І головне полячка яка була там також каже та нехай йде в нього все добре з паперами він каже ні вертайся назад
-
Зараз перевіряють документи на тварин? Я вивозила навіть не спитали хто там в мене., купу дітей купу котів 🤪
-
Дуже вам співчуваю
-
Зараз вже все вернули як було раніше,я думаю якийсь був принциповий і кота шкода цілу дорогу в сумці туди назад 😭
-
Серце краіться від того ,все зробили щоб був з нами купили білет і тепер летимо самі 🥺бо хтось дуже принциповий через один папірець вирішив над нами просто познущатися
-
понял принял, спасибо!
-
так может попробовать еще раз? на следующий пункт поехать
-
Підкажіть будь ласка, хто вже перевіз кішку єир канада?
-
Тато просто не встигне він іхав рейсовим автобусом і ще із сумками ,і всеодно не знати що на іншому кордоні знову захочуть,а якщо не пустять,а він хоче з нами перед дорогою побачитись і наше авто забрати