Pets to Canada
-
Всім привіт. Розповідаю нашу історію польоту з французом в багажі. Вилітали з Каїру до Торонто - EgyptAir.довелось підписати папір що нематиму притензій що з собакою щось станеться і вся відповідальність на мені.. Тільки так погодили взяти французького бульдога. З Торонто до Вінніпегу - West jat. Там при бронювані сказали що все рівно яка порода... З документів мала на руках Паспорт України з щепленням від сказу, обробка від паразитів за 48год.,печать на ст 38. Сертифікат від лікаря про стан здоровя і ще попросила заповнити сертифікат про вакцинацію окремо. По факту.. Собаку ніхто не дивився.. В Каїрі перед посадкою попросили показать вакцину від сказу. Дала паспорт. Це Все. Прилетіли в Торонто. Собаку забрала після оформлення документів тобто десь 2 год після посадки. Вона чекала в спецкімнаті де забирають тварин.. Бідненька спала в переносі... Дуже змучена була і в стресі... Ну нічого, поцілувались, обнялись.. Напоїла водою бо видно все розлили і без воды була... Поміняла підстилку в клітці і пішли в інший термінал.. Посадка на Вінніпег була в Терміналі 3. Багаж на тачці собака на повідку так пройшли термінал, трамвай, і знайшли West Jet. Там всі захоплювались нею,фотались...мабуть тому навіть забули зважити🙂 Документи запитали вакцинацію і я показала все що мала... То просто сказали добре але і не дивились.. Забрали переноску з нею при цьому закріпили стяжка м двері і все. Перед вініпегом одчгла її тепліше. Все полетіли.. У Вініппег просто забрала біля ленты з багажем іпоїхали в готель.. P. S Хочу подякувати всім у цій групі хто допомагав порадами і відповідав на питання. 🙏
-
Доброго дня всім. Мені сказали що реєструвати кота треба самому, ми купуємо білети через агенцію. Кто летів скажіть, ви бронювали на усі літаки де робили пересадки????
-
Яка красуня!!!
-
Так, потрібно бронювати у кожній авіакомпанії, якою будете летіти.
-
А як зв'язатися с компанією у Канаді? Из Польщі
-
Звоните на телефон авиакомпании, на сайте можно посмотреть. Чтобы дешевле звоните, звоните через функцию Viber Out
-
Спасибо за ответ)
-
Доброго вечора ) тобто в аєропорту можна оформити тваринку і тоді не тоеба буде дзвонити в авіакомпанії і бронювати я вірно вас зрозуміла ? Дякую )
-
Та я уже решил куплю два ) пусть будет лишней )
-
Можно раньше брать
-
Когда найдете, обязательно выпишите дату чипирования раньше чем вакцинация или в тот же день
-
Двое взрослых, двое детей школьников и собака в салон 1850 кад, Амстердам Калгари (WestJet) Гданьск Амстердам поездами 200 евро тотал за всех. Покупали за полтора месяца до прибытия
-
Какой теленочек у вас))))
-
Капец, но бывает, найдите частника и дату впишитедо вакцинации иначе не будет считаться
-
Пока не требуют карантин, но титры делайте если будете ехать в Европу
-
WestJet их не смотрит, только вакцину, так что не переживайте если вы уже в Европе