Pets to Canada
-
Лікар в Італії заповнив ось такий документ, все те саме, тільки не встановленого зразку. Чи це принципово?? Я вже не маю сил знову збиратися їхати до нього?
-
В Італії В понеділок в мене до обіду є ще час
-
Подивились тільки паспорт і щеплення (та сертифікат о щепленні) Летіли єйфрфранс-Єйр рансат-єйркенеда ;) Я купляла через тиждень після покупки квитка на літак, місця були, мені пощастило Але краще купляти одразу як собі купили! За місяць до подорожі, наприклад, місця будуть 100%
-
Всі щеплення є в паспорті Він підтвердив в цьому документі Купили ліки про глистів та блох, сказав як і коли дати в паспорті всі відмітки проставив
-
Перший аеропорт у Канаді та наступний, якщо він є - між ними не менше ніж 6 годин повинно бути, на мою думку, щоб встигнути зробити перміт А взагалі в нас був дуже виликий діапазон Ми мали 7г, 6г та 45 хвилин пересадок Краще взагалі брати прямий квиток, якщо є можливість Бо це важко в плані що ти постійно переживаєш за тварину, як вона це все переносить
-
Дякую, що допомогли розібратися 💪♥️
-
якщо у мене середній папуга які йому документи потрібні для канади?
-
Канаді не потрібні, але ви як поїдете, не через Європу хіба?
-
Дякую за відповідь 🙏🏼
-
Дяяякую
-
Привет, собираюсь переехать в Канаду со своей собакой среднего размера (10) кг, подскажите пожалуйста, у кого была похожая ситуация? Какие правила перелета с собакой? Какие трудности меня могут ожидать? К чему готовиться? И какие документы нужны?
-
У собаки европейский паспорт (Латвия) и все необходимые прививки ( в том числе от бешенства) , Есть ли необходимость делать титры?