Pets to Canada
-
Можно на стойке аирканада, только не регистрации, а рядомза углом, по крайней мере так во Франкфуртском аэропорту
-
Хочу подякувати творцям і учасникам цієї групи! Ви дуже допомагаєте нашим чотирилапим улюбленцям дістати всі необхідні документи, та успішно здійнювати переліт!;)
-
Наш досвід подорожі до Канади… В Україні ми зробили паспорт європейського зразку, чіп, вакцини в тому числі від сказу і титрування.. до речі воно не з дешевих.. треба мати це на увазі). Це все нам зробив наш приватний ветеринар. Потім треба знайти деж. Ветеринарну Клініку де нам дали довітку ф1 яку ми на кордоні поміняли на міжнародний сертифікат. Ми їхали через угорський кордон.. там треба було показати паспорт і титри..Потім ми поїхали у Відень і жили там 3 тижні.. Взяли квитки на літак аірКанада. за 48 год перед вильотом місцевий ветеринар поклав у паспорті відмітку що кіт здоровий. У аеропорту оглянули кота, попросили тільки паспорт і все.. переноску ніхто не міряв, але разом з нею важили кота. У самому літаку на жаль мені не дозволили брати переноску з котом на коліна, тільки внизу за сидінням.. у аеропорту кіт страшно плакав рвав і метав у тій переносці, мусіла дати заспокійливі каплі, але зате весь політ (9 год) спав як убитий. Слава Богу терпляче витримав все, необгадив нічого.. ось така історія;) бажаю кожному щасливої дороги з вашими тваринками;)
-
Это ещё откуда 😲?
-
Это нужно для некоторых видов пауков, например.
-
Алгоритмы у нас в закрепах начиная с 7
-
Ребят, ну вы чего...в закрепах эта тема раскрыта полность и со ссылками
-
Этот список очень многих сбил с толку...он не отражает действительную картину. Например там нет ни одной немецкой
-
Не позже года это и есть свежая
-
Можно, но зачем это вам?
-
Легче, чем в Киеве, даже до войны
-
Тот же алгоритм в закрепе номер 7
-
Надеюсь вопрос закрыт
-
Есть протокол который соблюдается на международном уровне. Не надо лишних мнений.
-
Отличный вариант, у меня в такой собака был... остальные не ровня вообще
-
Они не могут это сделать с рейсами кодшер. Только их чистые прлеты, купленные у них на сайте
-
Если у вас румынский паспорт, то ничего не надо больше
-
Ребят, кто недавно летел Кондор...какой именно брали рейс, чтобы добавить онлайн питомца...не могу найти из какого аэропорта