Pets to Canada
-
Это точно, на меня один паспорт, на кота было пол сумки документов
-
Чесно Я вже тиждень купляю білети 😩 не можу вирішити як правильно зробити Якщо чесно то дуже сумно що так роблять що це все так важко( бо у багатьох людей опускаються руки і тваринка залишається без свого хозяїна На мене також батьки давлять аби я песика залишила з ними, бо від нього більше проблем Але я намагаюсь до останнього зробити все аби його забрати Просто переживаю що в разі відмови, шо робити? Йти ночувати в ажропорту? А в мене на руках ще годовала дитина
-
Я с Вами согласна!!!! Все пишут что бы мы брали с собой животных,а возможности взять их не дают. Я сделала чип и паспорт собаке в Польше,потому что когда с Украины уезжала за паспорт думала в последнюю очередь,сколько отдала не помню но не много ,в итоге страна в которой я сейчас,сделать аналогичную процедуру 1000$,я боюсь узнавать сколько же тогда стоят титры если в Украине больше 100$ тогда тут тысячи две я отвалю,и я сейчас в шоке я не знаю что делать
-
А зачем вам менять паспорт, если у вас есть Польский, с ним всё хорошо. Обработка за 48 часов со штампом в паспорт, об обработке и что животное здорово и всё, вы готовы
-
Чем? У вас паспорт европейский, прививка, как я понимаю тоже, и она ещё годная. У вас вообще всё хорошо.
-
Дякую дуже за підтримку В плані документів у мене немає питань У нас чіп і всі прививики з самого народження по графіку Тітри зробили. Паспорт є міжнародний Залишилось обробка за 48годин і Ф1 І ще IATA сертифікат Проблема в тому, що не можу вирішити з перельотом Будапешт- Едмонтон. Мала дитина 1 рік, я чоловік і песик. Песик порода Мопс 9 кг, він невеликий в нас але пухкий. В переноску звичайно не поміщається аби стояв і голова була закрита - це нереально навіть з котом я так думаю. Це тільки йорк чи чихуахуа так може стояти в сумці і аби її закрити з головою. Він у нас спокійно завжди переносить всі поїздки, але аби ми були поряд. В багаж відправляти по перше я переживаю за нього бо він може нервувати а у мопсів дуже слабке сердце, бували приступи в дитинстві від перезбудження. Плюс до того багато авіакомпаній не беруть в багаж брахіцефалів. Як з ним пройти в салон? Аби його пустили? По европі переліт тільки до 8 кг з переноскою, аірканада не пише по кг а є розміри переноски - переноска в нас по розмірах, але як я писала вище там песик може тільки лежати і сидіти якщо відкрити переноску трошки аби вилізла голова. Дивились переліт будапешт - Амстердам (КЛМ) Амстердам - Калгарі Але дуже дорогі білети в вестджет((( тільки на лютий ж норм ціни а то довго чекати для нас І питання ще як добиратися з Калгарі в едмонтон також трохи геморою Нам з дитиною зручніше всього це будапешт - вена - Торонто - едмонтон Хотіли взяти білети відразу щоб тільки аірканада була вена- Торонто- едмонтон Але дивно що ціна 1400 дол за 1 квиток При тому що з Будапешту 670 дол 🤷♀️ фантастика Переживаю що не пустять на літак І які далі дії? Песика заберуть в багаж? Чи ми просто втратимо білети? Чи нам перенесуть дату а песика куда? 🤯🤯🤯🤯😭😭
-
Подскажите пожалуйста требования по Canada airs , интересуют крупные собаки, вес 48+и плюс вес контейнера около 20кг. Кто летел в ближайшее время, тк у нас билеты есть, а собаке не дали. Я в полном отчаянии. Искала инфо конкретное и не нашла. Вылет из Германии. Если летели этой авиа. У нас carrier lufthansa, operated by air Canada. Отказали из-за веса. Я в шоке, плакала и тд итп.
-
Такой вот у нас собачий малыш.