Pets to Canada
-
Спасибо.Это тоже нужно распечатать и заполнить?Это будет вкладка к билету?
-
По ссылке, которую я отправила все написано, там есть руская версия
-
Спасибо.
-
37 кг але високі ноги не купили думала номер 7 але пишуть що може у 6 поміститься.
-
Всім привіт, модливо хтось їздив з котиком зі Львову в Варшаву, яким перевізником ви користувались?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка хто як їхав зі Львова з котом в Варшаву? Є якісь публічні транспортні сполучення що беруть з котом? Дякую заздалегідь! Та Щасливого Різдва! 🎄🎄🎄
-
Приветствую, да , на автобусе, на инфобасе есть перевозчики, у них указано в описании: можно ли с животными и сколько это будет стоить. Например Аккорд Плюс (Черновцы - Лодзь), у них можно бесплатно маленького кота в переноске на руках или в ногах везти , я лично выкупил еще одно место за полную стоимость возле себя и мне так было комфортнее.
-
дуже дякую!
-
Де у вас зараз тваринка знаходиться?
-
Вы знаєте, з досвіду всіх, кто летів, можно і з таким. Але це не міжнародний зракок. Я би зробила європейський міжнародного зразку, бо було б меньше питань) Натомість, ми до Ірландії летіли з двома, один такий як у вас, інший міжнародний. В одном вакцина і чіп, в іншому у чіп, обробка і тітри. І вот у лютому будемо летіти до Канади і я думаю, міняти чи нє )