Pets to Canada
-
Титри неолаб Київ ( чекала 10 днів) 2300 грн Міняла район Виноградаря, дівчина працює вдома, свиуація зі світлом складна - а сам відділ аеропорт Бориспіль Так, в один день я це зробила ( обміняла на Ф1) - квест був😁 Лікарь ставить на Волинський печать, що тваринка оглянута в паспорт
-
Как тогда быть? Где купить билеты? Как обезопасить себя, чтобы не потерять ни деньги, ни животное ?
-
Покупать напрямую у авиакомпаний. Порядок действий смотрите здесь закреп номер 7.
-
Кто собирается лететь или летел со своими питомцами из Берлина в Канаду. Пожалуйста напишите в личку.
-
Подскажите, пожалуйста, кто то знает украинскую вет клинику в кракове?
-
Обращаемся уже в третью и никто не делает паспорт для кролика
-
Всім привіт! Додзвонилася сьогодні в ЛОТ (виліт 13 січня з Варшави) та спитала, які документи будуть потрібні на кота. Відповідь: паспорт, чіп, переноска (45*30*20), довідка про здоров'я тварини. Спросила я за іата, сказали, що пофіг🤷 але я все одно його зроблю😊, (всі прививки, титри у нас звичайно є). Назріло питання: довідка про здоров'я - це ті сертифікати, що я міняю на ф1? Бо вона мені почала щось говорити , що цю довідку треба брати в польського вет лікаря і вона діє 48 годин. Юля, вибачте, що прикріпила ваше повідомлення, бо там якраз сертифікати, які я думаю підійдуть під цю довідку. Але їм на момент вильоту буде більше ніж 48 годин😢. Як варіант 12 січня зранку прибуду з України в Варшаву і буду бігти до польського вет.лікаря🙄
-
Здравствуйте. Крик души!!!! Я звоню на горячую линию, air Canada, чтобы зарезервировать собаке место. Ничего там не понимаю. 5 разных вопросов, автоответчик в автоответчике. Как вы бронировали места своим животным? Помогите пожалуйста) Я не могу разобраться.