Pets to Canada
-
Спасибо
-
Я бы так не сказала. Легко можно было остаться без места для питомцев.
-
Я не о том)) молодцы,что успели))
-
А с пересадками разных авиалиний нужно повторно доплачивать за кота? Или при посадке единоразово достаточно?
-
Стандартная цена на животное в салоне за перелет по континенту ~50$, трансатлантика ~100$. Разные авиакомпании, соответственно и оплаты две. Иногда можно заплатить за всё сразу, но ориентируетесь по цене
-
Спасибо)
-
Добрый вечер! Подскажите, если я лечу транзитом, то мне хватит времени три часа на пересадку? Аэропорт прилетает и вылета один и тоже же
-
И какими авиа пользовались?
-
Дивлячись який аеропорт транзиту, бо якщо наприклад Франкфурт або Сіпхол - може треба буде «побігати»
-
Франкфурт один из самых предлагаемых, поэтому и переживаю 🫤
-
Він великий, якщо при отримані посадкових в аеропорту вильоту буде одразу відомий гейт у Франкфурті - перед вильотом ще дивіться карту, щоб розуміти. Скоріш за все вам треба буде на «метро» їхати в інший термінал)
-
Весело)
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка якщл в Торонто пересадка і треба забирати багаж і відповідно клітку з собакою то клітку треба теж знову здавати як вперше чи вони відразу завозять самі в літак? Квитки на собаку оплачені і підтверджені. Спочатку лот потім аір франсе але все оформляла через лот. Дякую!
-
Ну це один з найбільших аеропортів Європи, якщо що - він 27км розміром…це майже як, наприклад, Краків
-
Дякую)
-
А что скажите про Цюрих? Есть смысл туда брать?
-
Він невеликий