Pets to Canada
-
Ви бачили хоч один такий документ про спрощення не на українську сайті?
-
Тоді титри робіть обов'язково
-
Інший варіант, що хтось повезе вашу собаку, кущами через Молдову і тд. Але ви маєти або довіреність виписати на ту людину, або в паспорт власником вписати
-
Нам хртіли надати інший хостел, не готель, умови в якому були вкрай незадовільні, і небезпечне розташування. Тому краще підготуватись до різних обставин. Зараз на скільки відомо в аеропорті вже не Червоний хрест. Ви можете звязатися з цією організацією зразу. Спробуйте тут successbc.ca/news/s-u-c-c-e-s-s-and-rennie-foundation-launch-operation-welcome-home-initiative-to-house-ukrainian-arrivals/
-
Дякую!
-
У него дата публикации - весна 22, ну не работает оно уже, тем более, если не первый раз едут. Я не знаю, там на границе они ж только по-польски говорят, на английском никто ничего не понимает, я не знаю, как с ними спорить потом и доказывать
-
Так, а что им звонить, они тебе одно расскажут, а потом разговор к делу ну никак не приложить, вот если б написать
-
Ага, а вы видели, что обратно что б заехать в Европу с Канады тоже нужны титры
-
Только не понятно, как быть с Европаспортами, если полгода тут, то больше всего, что общие правила, а если меньше?