Pets to Canada
-
так, він закріплений в групі - тож правильний
-
А сам бланк такий підходить?
-
Я уже пару месяцев мониторю эту группу на счёт такого же вопроса. И решила делать титры (время позволяет) мало ли что....
-
так, це він і є
-
Вибачте , але я не знаю, тут адреса приписки української? Чи адреса вже в Канаді? І дані хазяїна собаки , тобто мої, чи ім’я собаки?
-
Не розумію що саме там писати
-
ем....ну як ви можете надати адресу в Канаді, якщо ви тільки їдете. Адреса як в паспорті . Дані там ж написано кого потрібно, перекладіть інфо бланку
-
Дуже дякую🙏пробачте за можливо такі прості питання, мабуть вже переживаю дуже перед польотом….
-
Закордонного? - там тільки місце народження А украінський паспорт- приписка
-
Вітання групі. Опишу трохи свого досвіду, бо летіти будемо в п'ятницю. Отже, з приводу перетину кордону щ Польщею- це вже була третя наша поїздка з собакою. Попередні рази всі папери були: і чіп, і пас порт, і сертифікат щеплень, і титри.. Жодного разу ніхто нічого не перевірив, але ви як господарі маєте бути дуже відповідальними. Цього разу я знову-таки отримала ф1, розмитнила її в своєму місті в Україні, бо маючи квитки на літак не хотіла ризикувати. Вже тут , в Варшаві, з їздила на Гагаріна, 15 , вони оглянули всі папери і сказали, шо у них нічого оформлювати не потрібно, лишень у ветеринара справку за 48 годин пол обробку. Можливо комусь то стане в пригоді. 🇺🇦
-
Друзья, поделитесь пожалуйста у кого какие переноски были для перелета? Дано-кот 5,5 кг, собака 3 кг
-
Переноски есть в закрепе и по поиску тут много описывали про них. Смотря где будет лететь животное - оттуда и отталкивайтесь
-
Упс) сорри. Спасибо 🤗