Pets to Canada
-
Дивлячись в яку провінцію летите. В Ванкувері та околицях супер складно знайти житло по помірній ціні навіть без тварин. 1000-1400 тільки за окрему кімнату зараз це норма. З тваринами якщо 3% об’яв з ринку будуть дозволяти поселення, то велике диво. І за тварин будуть просити більший депозит.
-
Я пам’ятаю прекрасні часи, коли в Ванкувері можна було зняти Таунхаус за 1100 😭 Зараз ціни такі, шо на голову не налазять. В три рази все подорожчало. Але можна спробувати знайти кооператив. Буде дешевше. Правда там черги великі на оренду, ну і попрацювати доведеться :)
-
Це знаю, вже внесли кота на рейс, залишилася air Canada
-
В Калгари например есть организация CCIS, они селят и с животным, мне вообще сказали что именно Красный крест не селит, а вот такие организации, их в Канаде достаточно, я им на сайте написала, мне сразу ответили, но не факт что в день как прилетите будут места, поэтому все равно нужно иметь другой вариант
-
Ну, можу сказати так, що в плані того, що роблять євро країни для українських біженців, Канада такого не робить. Виплата грошова одноразова, ії не вистачить на довго. Житла не надає. Але є курси англійської безкоштовні і дозвіл на роботу. Cuaet це не програма для біженства, це програма для роботи по суті, якщо так чесно брати. Є організації що селять в готелях після прибуття, але то тижні два максимум, далі на вольні хліба.
-
-
-
Європа велика. Країни різні. Вашої ситуації не знаю, тому судити не можу. Мабуть може знайтися країна, де знайдете прихисток і в Європі. Як хочете ризикнути, то шукайте в Канаді хвостів заздалегідь. Я ж кажу, що є в організації шо селять в готелі по прибуттю. Тижні на два. Але! Забронювати це неможливо заздалегідь. Вони пускають «по заповнюваності». Тобто буде місце-пустять. З тваринами пускають. Але це тільки на два тижні. За цей час треба знайти житло на оренду або хоста. До цього треба готуватися заздалегідь.
-
Це в якому місті airbnb не беруть з собаками?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна брати ручну клажу якщо буде перевозитись кішка в салоні літака? Чи кішка вже рахується замість ручної клажі?