Pets to Canada
-
Подскажите пожалуйста От свежей прививки на бешенства Канада требует чтоб прошло 1 месяц или 1,5 месяца ??
-
Доброго дня, чи є хтось в цій групі що на даний час знаходиться в Україні і збирається летіти в Калгарі найближчий місяць? Знайомий мав летіти в Калгарі, та передати мені з України (симпатику та бравекто- таблетки для собаки від зовнішніх паразитів) але в нього помінялись плани. Таблетки куплені. Потрібна допомога. Чи зможе хтось мені із привезти в Калгарі? Це невеличкий по об‘єму та вазі пакунок.
-
Якзо ви про виїзд із Польші - то без дозволу від головного лікаря (повятового) вас не пустять на літак. А він дивиться на вакцинацію, титри і наявність огляду і глистування. Якщо проїхати повз польшу - там як піде на кордоні
-
Доброго дня , збираюсь летіти 18 лютого з кішкою та собакою до Канади.Часу обмаль, але сподіваюсь все встигну. Потрібна порада .🙏🙏🙏 Купляю квитки на Expedia, написано, що це Люфтганза весь маршрут, але написано це так Люфтганза operated by Air Dolomiti і Люфтганза operated by Air Canada. Це вважається весь політ однією авіалінією ? Не треба буде на кожен літак знову реєструватися ? Чи треба буде і це потрібно дізнаватись у Air Dolomiti та Air Canada чи є місця в салон ? Дякую!
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, транзитом через Польшу с кошкой без титров возможно ли проехать, со стороны Украины разумеется.
-
Большое спасибо ! Тут мне ветеринар сказала что должно пройти 1,5 месяца Иначе канала не примет кота и развернет его обратно 😑 Но я нигде не видела инфу о 1,5 месяцевом сроке
-
Я тоже не видела нигде, даже на официальном сайте Канады, поэтому и спрашивала конкретные сроки у ветеринара, но, насколько я понимаю, нужно ещё узнать правила страны из которой вы выезжаете, чтобы выдали разрешение и справку на вывоз животного, у каждой страны свои правила
-
Добрый день! Скажите, пожалуйста, можно ли забронировать место для животного в аэропорту, а не звонить оператору? ( до оплаты остальных билетов)
-
Да согласна с Вами ! Я с котом в Израиле При том что они на вылет они как бы дадут нужные бумаги, по их стандартам (Что такое IATA они не в курсе За заполнение кстати берут денежку за каждую бумагу ) Но почему то сказали что именно Канада нас развернет обратно, если прививке будет меньше чем 1,5 месяца Откуда эта цифра ? Я слышала месяц Ну 21 день как в iata написано например Но 1,5 откуда