Pets to Canada
-
Мої титри були готові до 10 днів , вроді . Як тільки будуть титри готові , їдете до державного лікар і робите Ф1. Вона дійсна 72 години . Ви можете відразу піти в держприкордонну службу в своєму місті і поміняти її на європейський зразок. Тоді вона дійсна 10 днів .
-
Подскажите пожалуйста адреса обмена формы ф1 на сертификат: Варшава - Гагарина 15 Киев, Харьков - ? Хелм - кто то знает там адреса? Дело в том, что мы не успеваем в выходной сб, вс поменять ф1 в Варшаве, нужны альтернативные варианты по пути следования.
-
Немає такої офіційної інформації, адже ніхто офіційно не аідміняа даний карантин. А довідку Ф1 ветеринарна служба може видати тільки через цей строк. Це, про що тут писали, малося на увазі, що зараз можуть закривати очі на ці 90 днів через поточну війну, але це суто людський фактор. Офіційно ніхто цей термін не відміняв. Більш того я не знаю, як ветеринар може видати Ф1 без цього карантину , адже він має внести всі дані в систему і вона просто не пропустить його без щаповнення цих данных. Але, як тут писали, що комусь давали цю Ф1 без карантину... Як це було можливо - мені до сих пір цікаво, але так ніхто і не розкрив карти...
-
Читала, что корм вообще нельзя, или чтоб он был производства США и теперь в растерянности, а что ж делать? Взять корма только на перелёт, а там на месте купить уже? Подскажите, пожалуйста!
-
Не пугайте меня... что-то случилось?
-
Если сначала сделать бронь у люфтханзы, а потом у эир кэнада запросить конферм то там должно быть видно тоже. Это не всегда бывает, есть свои нюансы.
-
Зрозуміло, але як я і написала - ніхто карантин не відміняв. Тому пробуйте до свого ветеринара звернутись, чи зробить він Ф1 ( але я не знаю як він може це зробити). Якщо ні, значить їдьте просто з титрами і зробіть звичайну довідку що тварина здорова. Вы через яку країну в Європу будете вїзжати?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Привіт спільното. Плануємо вилітати з котом з Варшави до Торонто (білет на кота вже є), потім до Вікторії. Кіт з України був привезений в Варшаву в 2019 році. Зараз регулярно привитий, актуальне щеплення сказу (більше місяця). Чи хтось летів з Варшави? Які процедури потрібно пройти щоб опиринись на борту? Як відбувається внутрішній переліт по Канаді в АірКанада? Буду вдячний за відповіді