Pets to Canada
-
Доброго вечора!! Хто проїжджав Словацький кордон вечером? Я зараз стою на кордоні і водій каже що там нема ветеринара і мене не пропустять. В когось була така ситуація???
-
Привіт! Може у когось була така ситуація👇🏼😢 Я купила квитки в Канаду мені і котику на 15.03, вже заспокоїлась, думала все готово, а потім якось випадково зайшла на свою чеську карту ČSOB, з якої платила і там ці платежі висять у розділі «блокування платежу картою». Гроші з картки знялись і квитки прийшли на пошту. І оператор Air Canada по телефону сказав, що все ок, бачить платіж і надсилає квиток котику. Але платіж не світиться на карті як успішний. Я нічого не розумію і дуже переживаю, що злетять наші квитки
-
Ф1 міняють тільки в Україні, або на нашому кордоні, або в місті на митниці
-
Як повезе, може і пропустять
-
Привіт Можливо хтось вже в Торонто, чи оформляли ви тут собаку і можливо хтось знає же можна зробити страховку для собаки?
-
В мене схожа ситуація, але зняли 2 рази. Перший платіж так і завис… я не можу скористатися моїми ж грошима, а назад досі не повернулися , вже більше тижня так… я телефонувала до еір кенеда, кажуть, мол, через кілька днів гроші повернуться, але кілька днів вже пройшли, а гроші досі висять
-
Подскажите пожалуйста, если лететь через Франкфурт-на-Майне транзитом (3 часа) Ереван -Франкфурт-на-Майне-Торонто Нужны ли будут титры для кота?
-
Подскажите пожалуйста подходит ли такая переноска для салона самолета ?Кто -то летал с такой ?По высоте 24,ширина 26,длина 42
-
Доброго вечора! У когось був досвід отримання ф1 у Львові на Промисловій 9 ? Чи видає лікар форму якщо ще не пройшло 90 днів з дня забору крові для титрів? У нас на момент отримання 88 днів, переживаємо чи дадуть довідку
-
Езжайте в банк, разбирайтесь там.У нас была похожая ситуация, правда у нас Райффайзен,но мы тоже в Чехии. Мы ездили в банк,объяснили проблему, всё решилось в конце концов удачно.
-
Она твердая довольно ,держит форму и 2 окошка и сверху дырочки для воздуха .В салон Вы брали ? Ато меня напугали что не подходит
-
У нас была почти такая же, все ок Мы ещё и лоток засунули на дно