Pets to Canada
-
Доброго вечора! Купувала білети через KIWI, летимо з Бухаресту в Мюнхен авіалініями Lufthansa, далі AirCanada в Торонто і потім в Вінніпег. До Мюнхена забронювала місце в літаку, з AirCanada проблем не буде? Хтось стикався?
-
Це ви були в Польщі? Тут всі кажуть, що у Польщі якісь свої правила. Можливо , малося на увазі, що штамп в паспорті, що тварина здорова, заміняє довідку. Так, це вірно, якщо в паспорті стоїть штамп, що тварина оглянута та здорова ( з датою та штампом лікаря) , то він може замінити довідку, бо все інше, що вказано вказано в довідці, є і в паспорті. Довідка про здоров'я ( вона ж і сертифікат здоров'я), може вимагатися авіалінією. Специфіку ЛОТу я не підкажу. Бо там у нього якісь свої правила були згідно того, що пишуть тут. В інших авіалініях все простіше.
-
І щоб штамп легалізації зробити мені потрібно було писати заяву на ім'я держ вет лікаря з поясненнями для чого нам цей штамп, і куди буде кіт летіти.
-
У Польщі, я саме їй показувала який тут скидували сертифікат здоров'я для міжнародного переміщення з країн з рівнем захворювання бішенством (бо думала теж таке робити, але кот народився і не покидав території Польщі то вирішила у неї уточнити) вона сказала що по їх законам саме ця легалізація цей сертифікат замінює, якщо навпаки хтось би наприклад до Польщі в'їзжав тоді потрібно. Лот взагалі сказав все одно хто видасть. У нас в кінці паспорта є сторінка "перевірка здоров'я тварини" що у нього не має ознак хвороб, я так зрозуміла що там тільки штамп потрібен звичайного ветеринара, бо повятова таким не займається.
-
Все може бути, я ж кажу, я не можу нічого сказати з приводу польских вимог чи правил, так як тільки знаю, що вони десь специфічні. Значить в Польщі так воно і є. Тут людина питала про іншу країну і переймалася, що ветеринар нічого такого не знає. Значить для них це не принципово і це не суперечить правилам.
-
Пошукайте по чату та напишіть людині особисто, бо зазвичай, той хто вже прилетів назад точно видаляється з чату
-
Ви були у приватного чи державного? Бо наприклад в Польщі тільки державний робить легалізацію.
-
Може навіть в ЄС в кожній країні свій паспорт, але наприклад наш приватний ветеринар в Польщі теж нічого не знає не за легалізацію, не за сертифікати міжнародні, мені вона одразу сказала звони питай повятового за таку інформацію, це тільки державний предоставляє такі послуги.
-
Я не буду з Вами сперечатися. І думаю, Ваш ветеринар все вам вірно сказав. Питання , де я давала відповідь, стосувалось іншого.
-
Вже нікуда,залишаюсь у Монреалі,порода моєї собака заборонена для перевезення навідь у колённой клітці карго.Собаку не кину,буду адаптуватися тут,але за Квебек взагалі нічого не знаю і нікого тут немає із знайомих.
-
Я зрозуміла до чого була ваша відповідь 😅 тому написала ще окремо дівчині яка запитала, бо вона не уточнила який саме був ветеринар, а моя відповідь то був приклад що приватний може не надавати таких послуг, але сам паспорт має право видати.
-
Словакия - 50€ (делала 3м собакам в Братиславе)
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, чи можуть провезти через кордон України-Польщі мого лабрадора і які документи людині дозволяючи потрібні? Тому що паспорт та тітри на ім‘я хозяїна
-
Закреплённое "22 это список документов для вывоза и впишите того, кто перевозит вторым владельцем либо сделайте доверенность на перевозчика
-
Дякую, в паспорті вже вказано 2 хозяїни, тож місця нема. Робити офіційну довіреність через нотаріуса? Це спрацює?
-
Закріплене 19, це ваш випадок
-
+1 888-247-2262