Pets to Canada
-
Трьох кольорова і все
-
Дякую
-
Підкажіть, в тому ж самому файлі це має бути?
-
Всім привіт! Тільки нещодавно приєдналась до групи. Читаю зараз всі повідомлення і намагаюсь розібрати в усіх документаційних процесах. У мене питання більш особисте. У мене собака 18 кг, тобто, наскільки я вже зрозуміла - це багажний відділ. Будемо на літаку подорожувати вперше. Дуже переживаю, так як мій собакєн дуже енергійний, і ще має сепараційну тривогу (минулі хазяєва поїхали за кордон і він у віці 4 років пережив зміну хазяєвів). Поділіться досвідом, хто вже літав, як ваші собаки перенесли польоти? Може є якісь лайфхаки?
-
Так. Мені таке саме прислали на емейл під час розмови ЕйрКанада. Кішка в салон літаку. Ми летимо 25.03
-
Отправляют в Украину тесты из Молдовы 👌 Лично спрашивала,и с учётом что стоит 200€ тут , дешевле съездить за 600 грн в Одессу и сделать там за 3600 грн
-
What a wonderful wrap to the end of another weekend and beginning of a new week with this amount received from my investments, I have always trusted the process and would continue to believe in your works cause you made me such earnings ,Thank you for making this possible Mr John Martin's Contact her via the link below👇👇 @expertoption63 t.me/+akU49OA7Ej4wZWQ0 t.me/+akU49OA7Ej4wZWQ0