Pets to Canada
-
Здравствуйте! А не подскажите, летим в конце марта, а прививка от бешенства следующая должна быть в начале мая. Получается, предыдущая еще будет действительна? Можно с ней лететь?
-
Кто знает , правда ли что для въезда в Вену (Австрия) не нужны титры?
-
Высота под сиденьем это та высота которую указывают для покупки переноски в салон
-
У всех у нас животные выше чем высота переноски и бошка торчит... тем не менее пропускают
-
Самый дешёвый и надёжный способ это слетать самостоятельно. В Украине много мошенников и просто раздолбаев в этом вопросе. Их не преследуют.
-
А какого числа вы летели? Я тоже не платила налог 22🙈
-
Нет не нужен. Это американцы любят ьегать с сертификатами, паспорта тут не заводят
-
В очередной раз убеждаюсь, что Румыны молодцы)))) а вас с приездом
-
Спасибо;)
-
А не подскажете, из Лиссабона Тар Португал - Торонто, нужны титры?
-
Понятно )))) дай Боже туда долететь
-
Вьезда откуда?
-
Спасибо большое ☺️
-
Можно лететь с той что есть, новую сделайте по прибытии. Ну или уже сейчас новую. И 21 день ниуда не едьте.
-
Едьте без ф1... каждый день пишут что без неё выпускают
-
Відчуваю, що не розумію елементарних речей, перепрошую. Допоможіть, будь ласка, розібратися. Буду купувати білет у Люфганзи, Анталія-Монреаль з пересадкою у Німеччині. На сайті Люфтганза вказано, що перший сегмент operated by SunExpress. А вже другий - саме Lufthansa. Я буду телефонувати до Люфтганза, дізнаватися, чи є місця для котиків на потрібний рейс, бронювати і оплачувати по телефону, на сайті не бачу можливості попередньо забронювати без оплати. Маю також зателефонувати і у Sunexpess, впевнитися, що і на їх сегменті є місця для тварин. Але на якому етапі їм телефонувати і що саме від них потрібно? Просто дізнатися, чи є місця? Додати котів до броні? Але ж вона вже буде оплачена, якщо я їм телефоную після Люфтганзи, і якщо виявиться, що місць немає, це буде проблемою? Якщо спочатку до SunExpress, то ще немає куди їх додавати, адже єдиний білет буде куплений у Люфтганза? Дуже боюсь зробити не правильно:(
-
Выезд из Молдовы в Румынию и оттуда уже Бухарест-Париж-Калгари. Для кошки с молдавским паспортом будет достаточно чипа, вакцины, титров, ИАТА и в паспорте будет стоять пометка об осмотре, рабиес сертификат. Подскажите, пожалуйста, нужно ли чтото еще ?
-
Так, там перед бронюванням є завжди номер рейсу. Дзвоните спочатку одним і називаєте дату і номер рейсу, потім іншим і питаєте вільне місце для тварини.,Якщо місця є - купуєте собі, а потім по другому колу прозвони і бронь для тваринки. Якщо можна буде купити/забронювати у одних - питайте, вони зроблять, або точно підкажуть.