Pets to Canada
-
Підкажіть а печатка то від повятовего ветеринара чи звичайний ?
-
А подскажите, пожалуйста, что у вас еще спрашивали на молдавской границе?
-
Всім привіт!!!! Купили квитки на літак з Франкфурта в Калгарі на 16.03, будемо летіти з французьким бульдогом в кабіні (4 місяці, 8 кг). Але сталася велика прикрість, вчора він стрибнув невдало й зламав лапу. Лікарі кажуть, що загоюватися буде десь місяць. Підкажіть, що нам робити? Чи зможемо з ним полетіти або нас не допустять на борт літака?
-
Люди добрые помогите кто летел с собаками как заказать билеты
-
Я знаю правила, але, може хтось мав подібну ситуацію. Ф1 повинна бути отримана за 48 годин (тобто на протязі 2-ох днів) до перельоту. При цьому сертифікат, на який обмінюється довідка Ф1 дійсний 10 днів. Чи можливо отримати довідку Ф1 в четвер, 02.03, обміняти її на сертифікат у п'ятницю, 03.03, а виїхати із України з цим сертифікатом у вівторок, 07.03, тобто на третій день дії сертифікату? Сам виліт 08.03 із Варшави компанією LOT. Обробка і печатка про здоров'я від приватного ветеринара в Україні при цьому планується вчасно - в понеділок, 06.03, за 48 годин до вильоту
-
Котика онлайн оплачивали или уже аэропорту?
-
Авіакомпанії?
-
Две таксы
-
14.500
-
Подскажите у кого то была такая ситуация нужно вернуться в Европу из Канады с собакой !нигде не найду никакой инфо что нужно по документам
-
Здравствуйте. Скажите, у меня билет до Торонто, потом отдельный билет Торонто-Виннипег в тот же день (полёт с котом). ИАТА сертификат который делался еще в Европе, подходит для такого полета? Или health certificate?пустят в Канаде на самолет?укр паспорт со всеми отметками у него есть)
-
Какие авиакомпании берут собак в багаж