Pets to Canada
-
Може є якісь транспортні компанії
-
Як відправити кота самого з Польщі до Калгарі?
-
inspection.canada.ca/animal-health/terrestrial-animals/exports/pets/eng/1321265624789/1321281361100
-
І ще одне питання, знаю що до Канади з Польщі не треба аналіза на антитіла, но якщо повертатися до Польщі з Канади через Німечинну чи потрібно ці аналізи?
-
Мені, при обміні сертифікату казали наступне, що я маю перетнути кордон протягом 72 годин, а далі він є дійсний по маршруту. Вам не дадут Ф1 у вас виїзд у вівторок, то маєте все зробити в понеділок, і отримати Ф1 і обміняти
-
Один
-
У вас один перелёт или ещё есть дополнительные в едином билете?
-
Диктуете все по телефону, в том числе и три цифры с оборота
-
А вы читали закреплённые сообщения в группе? Ну правда, ну не вы ж одни летите и летели таким образом. Делайте в понедельник
-
Так Ф1 не тільки на Волинській видають, можна і в іншій взяти. Я на сертифікати міняла в день відїзду, туди вже тварину не треба брати
-
Погана новина :((( Але, дякую, енівей. Прийдеться їхати тільки з IATA. Немає можливості з кішкою роз'їзжати в Києві ці відстані в останній день перед від'їздом. Ще й, знаючи які на Волинській черги. Там реально з шостої ранку треба бути, якщо ще хочеш потім встигнути на Столичне шоссе для обміну на сертифікат. І це все з твариною, яка гіперчутлива до стресу і якій доведеться троє суток подорожувати. Хотілося мінімізувати для неї цю подію, розбивши на короткі проміжки з перервами
-
Не переживайте, что в понедельник, что в пт одинаково. Главное что она будет. +- я летел в воскр и второй рейс во вторник, а делал Хелс сертификат и обработку в пятницу утром. Всех все устроило.
-
І я їх розумію!:) Аи занадто переймаєтесь цим питанням. Робіть хоч в пятницю, хоч в понеділок - їм асп одно! Перевіряти локументи в аеропорту вильоту вас будуть саме на реєстрації тобто авіалінія. Ніякого іншого вет контролю вы проходити не будете. Якщо вони Вам нічого не сказали значить у них немає на це супер вимог. А в Канаді у вас взагалі тільки наявність щеплення від сказу перевірять. Тому коли Вам зручніше, тоді і робіть.
-
Люди пожалуйста помогите с советом. Самолёт на этой неделе Летим с Амстердама в Калгари Паспорт Pet ( международный паспорт выдан в Украине) прививки, чип, вторая вакцинация сделана в Италии… За два дня сделаю анализ от паразитов Возьму справку о здоровье и международный сертификат IATA Нет только титров ко второй вакцине которая сделая в Италии ( есть только сертификат вакцины на двух языках) Я переживаю что не пропустят из за титров Билет не могу уже поменять на март ( по билетам на март нет места для собаки) Авиалии KLM Заранее благодарна всем за ПОМОЩЬ!!!🙏