Pets to Canada
-
Возможно потому что у вас точка отправления Германия, то есть вы уже в ней. Мы летим из Казахстана. Я написала им на почту, скрин отправила с их ответом. Если я ничего не путаю и правильно все понимаю, то требования одинаковые как для ввоза, так и для транзита. А для ввоза из нашей страны титры нужны.
-
Добрий день. У мене питання: ветпаспорт заповнений тільки українською мовою, чи не буде то проблемою при перетині кордону та при посадці в літак? І що таке ІТА- сертифікат.
-
Добрий день/вечір. Описую досвід приїзду в Канаду Калгарі. Моя дівчинка шпиц 6кг , 2, 8 роки. У наявності документи були - міжн/паспорт виданий в Україні, відмітки печаті, записи як з України так і з Італії ( жили в Італії 8 міс).Міжнародний сертифікат по транспортуванню тварини ( окремий документ виданий державним ветеринаром) . Сертифікат ( на двох мовах) другої вакцини зробленої в Італії. Печаті/ записи у паспорті - вакцинація, обробка від паразитів, сертифікат здоровья, відмітка ( від держ/ветеринара) що собака оформлена в Італії …. Тіна - боєць перенесла політ не погано (10 годин, стюардеса кожної можливої хвилини нагадувала що треба закрити сумку повністю навіть і щелини не можна) Тіна була біля мого місця під ногами. Рейс Рим- Амстердам- Калгарі (KLM). Італійській персонал самий легкий по відношенню до тварин ( вони їх дуже люблят) До не давно писала повідомлені тут з темою «SOS”, боялась що не європейський паспорт, та немає тітрів. Канадійці взяли на перевірку тільки паспорт та сертифікат/вакцини. Дякую всі в самі за підтримку та поради Хай всім щастить 👍
-
Добрый день! По чату поиск сделала, просмотрела. Кто последнее время воспользовался услугам перевозчика типа Airtrans? Всё норм прошло? Планирую британку свою отправлять в Канаду из Варшавы.
-
Мы ничего еще не платили, только приелеткли вчера
-
Вибачте, а як дублювати? Можна самому дописати? Бо а нас ветеринар ледве на українській заповнив(
-
Всім привіт! Ми вже у Канаді. Долетіли без перешкод. Ніяких документів на кіцю крім паспорту не перевіряли. В аєропорту їх цікавила тільки вакціна від сказу. Летіли у такий переносці з одним віконечком. Авіакомпанія West jet, рейс Amsterdam -Calgary. Киця майже весь переліт спала в мене на руках. Я її прикрила курточкой і її нихто не побачив.Кицюня гарно перенесла дорогу. А іхали ми з Одеси: потяг -автобус- літак. Більше доби були в готелі в Амстердамі. Так що все добре. Бажаю всім хвостикам добратись без перешкод та стресів.
-
У нас ветеринар, під моїм пильним поглядом😄, все переписував з родовіду, а дані власника з закордонного паспорту
-
Добрый день, уже не знаю что делать. Купила такую для кошки. Летим Будапешт-Франкфурт-Торонто(Lufthansa, Air Canada) твёрдая, но гнется хорошо. Может кто летел с такой, были проблемы?
-
Летел именно с такой. Отличная переноска, проблем не было.
-
Спасибо большое, успокоили, а то уже начала другие искать, а кошке очень нравится она)
-
Хотіла додати. Квіток я купляла через канадську агенцію подорожей. Там російськомовна жінка працює. Вони мене кицю забронювали, та багаж. На контролі не виникло нияких питань та проблем. Ничого не доплачувала,хоча речі були дуже важкі.
-
Ось таку американську поставили