Pets to Canada
-
Air Canada
-
Добрый день,зачикинились на рейс Icelandair но там не где не был указан кот в багаже,это нормально ?
-
Хм.. дуже цікаво.. адже на сайті у них зовсім інше написано і як раз тут дівчина на минулому тижні шукала варіанти, як їх вмовити, щоб вони погодились взяти тварину, адже як раз вони їй і відмовляли ( ейр канада були останніми в її ланцюжку, алк в них виліт був із Лондону):
-
Маршала Говора 7
-
З якої країни ви плануєте вилітати в Канаду? І яким способом плануєте виїзджати з України в Європу? Є у вас всі законні підстави для виїзду! Просто закони уважніше читати треба!:),
-
То буде ще той маршрут))) що не зробиш заради економії 🙈 але! З України до Варшави потягом, з Варшави до Барселони літаком, звідти вже у Торонто.
-
Можливо це із-за того що в дівчини не був direct flight? Я лечу одним рейсом Лондон-Калгарі
-
Ну, якщо через Польщу складніше, так як вони , ніби-то більш вимогливі до цього питання... Якщо ви вже не можете змінити маршрут ( обійти Польщу), я б радила їхати так і -Вы їдете через Євпопу транзитом, кінцева точка у вас Канада, яка не вимагає титри... тому є всі підстави , щоб ви спокійно їхали. А якщо є можливість змінити маршрут ( но я так розумію, вже немає), то яб виїхала в Євпрпу через іншу країну, з якою ще діє офіційно спрощений режим на завезення тварин. Наприклад Угорщина - вона для українців потребує лише Чіп та вакцину проти сказу( це офіційно, а відповідно, законно). Якщо що, ось лінк на офіційне джерело по правилам завозу тварин в країни Європи. Я зараз не може відкрити Польщу, треба уважніше почитати. Якщо там спрощена процедура ще є - то можете спокійно їхати і якщо що, пояснювати ситуацію, мол, все доробите в фінальній країні - Канаді. Якщо ж для Польщі немає спрощеної процедури - ну то пояснювати що ви в Євпопу заїзжаєте транзитом, а для фінальної країни титри не потрібні. Ну і поясніть, що у вас простотчасу не вистачило їх зробити, мол заложнік ситуації!:) dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-do-nekomercijnogo-peremishchennya-tvarin
-
Добрый день. А если лететь из Европы (из Италии) в Канаду - получается, титры не нужны? Или это нужно уточнять у конкретной авиакомпании?
-
Я Вам щиро дякую за таку розгорнуту відповідь!!🙏🤗 Будь-яка інформація є цінною, буду цю також опрацьовувати!
-
А ось ще є така інформація на офіційному сайті Ейр Канади!:) Як раз тому що в неї транзитний рейс, то вона, думала що зможе обійти це правило..До речі, ми й досі не знаємо, чи вдалось це їй зробити, сподіваюсь що так, проте там дуже багато дій треба було зробити:)...
-
Діано, скажіть , будь ласка, звідки така інформація? Я дивилася умови виліту з Франції , титри потрібні теж Вже мізки кип‘ять від купи інформації😂🤦♀️
-
Наталя, перепрошую що втручаюсь, але краще вы можете підказати звідки інфоомація, що Франція для ВИЛІТУ вимагає титри? Зазвичай перевірка йде по вимогам країни, в яку летите/заїзджаєте, а не з якої виїзджаєте. Дякую.
-
Добрий день IATA який термін дії? 48 годин? Якщо у мене літак 16 березня, ІАТА оформляю 13 березня та йду до державної клініки(Прага) Потім 15 березня поїздом на Відень, а 16 виліт 14 березня держ клініка не працює Як бути? Виходить , що з 13 березня на момент реєстрації на літак (16 березня)буде більше 48 годин Не пропустять?
-
Подскажите пожалуйста, что за международный сертификат, делаю документы в Турции лечу через Лион, Франция транзит, нужен ли этот сертификат если транзит?