Pets to Canada
-
Добрий ранок, така ситуація, ми прививались і робили чіп в один день, в нас був тільки паспорт старого зразка, і відмітку про вакцину поставили в нього, ми поїхали отримувати новий, і в нього занесли тільки чіп, а вакцина залишилась в старому. І тепер новий паспорт пустий, а в старому всі наші прививки, чи будуть з цим проблеми? Також буду вдячна за інілрмацію, яка процедура занесення обробки від паразитів, якщо будемо робити сертифікат IATA? Дуже дякую.
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, хто має досвід перетину кордону Україна-Польща. Чи можливо вивезти котиків без тітрів?
-
А на якому кордоні з цим легше? Якщо вивезти спочатку не в Польщу? Яка країна пропустить без тітрів?
-
Так, в Чернівцях, щеплення робила в державній лікарні на Сторожинецькій, в них не було на момент щеплення бланків чинного паспорту тварин для виїзду за кордон, через місяць-півтора з‘явились, вони перенесли вакцину без проблем у новий паспорт, вони можуть і титри зробити, я робила титри робила у приватного ветеринара 0506189277 Валерій
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, що робити, якщо не можу обміняти довідку Ф1 на міжнародний сертифікат в Україні, через те що субота та неділя вихідні . Їду потягом до Хельму і дуже хвилююсь що не встигла 🥲
-
Як виглядає?
-
Дайте будь ласка документ. Який потребує для собаки.сертифікат здоров'я
-
Делюсь своим случаем: ехали в понедельник поездом из Киева через Венгерскую границу -Чоп на Вену, дальше самолетом в Монреаль. С нами 2 собаки в кабине. Все пункты из чек листа закрепов сделали( ф1 успели поменять утром в понедельник) В итоге - ни на одной границе даже паспорт не просили, в Канаде посмотрели прививки на бешенство. В аэропорту Вены взяли информацию, из мной заполненной формы, кот. у них на сайте. В процессе беганины : на Волынской из всей очереди никто не успевал поменять Ф1, собрались ехать без международного сертификата- с Ф1, вариантов особых нет. Брокер сказала, что в основном придирчивы на Польской границе.