Pets to Canada
-
И ф1 им тоже надо?? Она ж 3-5 дней говорят.до выезда беретсяИли если ее обменял на сертификат то уже не важно сколько дней до выезда. Не пойму как это работает... Просто я 10 выезжаю и только 14 лечу. Как поступить тогда с Ф 1
-
Это все написано в закрепленных сообщениях. что куда менять и что для чего выдается. Я мало что понял из Ваших сообщений и удивлен терпению Вашей собеседницы, но 90% ответов на то, что Вы пытались спросить - в закрепленных. подробно разжевано админами.
-
Вот спасибо. А то по другому представила это.
-
Рада за вас и ваш уровень интелекта,. Но какое лично вам дело до нашей переписки. Я не ваше терпение испытываю и нечего умничать. Этот чат не для вашего самолюбования создан!!! Прям даже и не знаю мне газа или. Перед этим другому человеку. Не лезьте не в свое дело!
-
Доброго дня. Мені потрібна порада. Ми із собакою знаходимось уже рік в Швеції, собака має закордонний паспорт, та щеплення від сказу. Чи потрібно мати із собою сертифікат про щеплення? Які ще потрібно мати документи щоб в'їхати у Канаду.
-
Мені здається, якщо маєте паспорт ЄС, то сертифікат на титри не потрібен. Канада потребує тільки щеплення проти сказу. Перед вильотом за два дні справка о здоров'ї та в інспекції ветеринарній дозвіл на виїзд Маю на увазі ветеринарний паспорт ЄС
-
Есть в закрепах пример
-
Дякую усім за відповідь.
-
Ми летіли transavia, air transat і flair air. Ніде ні разу не міряли переноску. Один раз тільки зважували нас і все
-
Вітаю ! Ми вже як тиждень у Канаді 🤞 і всією сім'єю . Перших двох котиків відправляли карго в одній клітці ,нам фірма зробила документи ,що їм до пів року ( насправді одному 5,іншій 4) і вони нібито з одного виводку. Перенесли переліт добре ,єдине що сходили там у туалет ,але як вже були вдома помили і все чудово . Один був супортом для нашої дівчинки 🤭 навіть вже коли були вдома піклувався про неї як ніколи . Третього кота вже везла сама шляхом Україна-Краків-Париж-Монреаль-Торонто -Вінні .Все у салоні . Проблем ніяких не було . Документи були всі ,але Польща дуже здивувалась і запитала у Вас що і зелений сертифікат є?)😅 не дивились нічого ,тільки чіп пікнули . Брала з собою звичайний маленький лоточок і трошки рідного наповнювача. Ходили в туалет для інвалідів ,так як там більше місця( хай нас пробачать). Ніяких пігулок не давала ,так як кіт вже не дуже молодий ,було вирішено не давати лишню нагрузку . Єдине що можу з упевненністю сказати ,що вони зчитують наші емоції,як тільки я перестала нервувати и хвилюватись кіт зразу став спокійним і навіть в очікуванні рейсів відкривала переноску ,аби він трохи розм'явся . Зараз в нас трошки соплі та чихає ,я думаю просто акліматизація ,бо в цілому активний і апетит чудовий ) На цьому тижні вже плануємо продзвонювати стосовно ліцензії аби дізнатись що і до чого . Всім бажаю гарних перельотів і головне не хвилюйтесь ,все набагато простіше ніж здається . Всім успіхів ❤️
-
Закрепленное #34
-
Ви хоча б уточнить, для початку, в якій частині світу того ветеринара шукаєте. І бажано місто...