Pets to Canada
-
У вас нет сертификата ЕС
-
Какие документи о чипе? Нет наклейки - идете к гос врачу, он считывает и ставит запись и печать в паспорт, НО, может поставить позже прививки, так что просите клинику, которая ставила чип
-
IATA підписує приватний лікар виключно
-
Місто хай буде як є
-
А де зелений сертифікат? Має бути два, зелений, типу міжнародний і для ЄС
-
Сначала узнаете, потом покупаете билет, а потом очень быстро докупаете коту
-
Добрий вечір) Уточніть, будь ласка, ми робили титри місяць тому, а вакцину (по плану) зробили в цьому місяці (раніше на за тиждень до дати закінчення попередньої). Нам треба ще раз після 30 днів робити титри, чи ті будуть дійсні? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
ця довідка дійсна на все життя, якщо Ви не будете прострочувати вакцинацію від сказу (дія вакцини до 1 року), у іншому випадку її доведеться переробляти знову. Тобто не треба вам ще раз робити.
-
Доброго здоров’я! Хто буде їхати у Ванкувер орінтовано через 2 місяці +- і може привезти з собою кота із Львівської області за винагороду, відгукніться🙏🏻
-
Вопрос в их весе и размере. В салон олин человек только одну берет, поэтому ищите попутчика и рейс канадской авиакомпаниией
-
Так а вроде бы ничего нового...или я ещё не проснулась?
-
Ааа..ну это куль. Я иду на смену, почитаю вечером за два дня что написали, если не буду занята отрицанием действительности.