Pets to Canada
-
-
Добрый день всем,я тут новый ,правил особо не знаю но все же. Вопрос,может кто то будет лететь в Торонто в ближайшее время и за вознаграждение сможет взять с собой моего кота.Он уже находиться в варшаве.Так что только на самолёте его провезти.Вчера не посадили на самолёт ,фирма через которую я ехал подвела очень сильно 🫤 Или может кто то возвращается из Польши в Украину и может привезти обратно
-
#продам Trixie skudo 6 IATA 92*63*70 В подорожах не була, але собачка в середину заходила та могла там побути деякий час. Є деякі дефекти по пластику, некритичні. В комплекті як надсилав продавець - 6 пластикових закльопок Львів, можна відправити НП за ваш рахунок 4000 грн, можливий торг
-
Когда уменьшится количество "нянек" чата, когда они уже с головой погрузятся в свою жизнь, то люди таки смогут внезапно стать взрослыми и прочитают всю информацию, выберут для себя необходимую. До этого момента будут просить всё разжевать. Человек - ленивое существо.
-
🇨🇦🇺🇦☝️☝️ Можливо комусь буде корисно🇨🇦🇺🇦 Чат міста Оттави ➡️➡️➡️ t.me/ua_ottawa_cuaet
-
Доброго ранку, прочитала усі закрепи, знайшла відповіді на усі запитання ❤️Велечезне дякую, за вашу роботу 🌼Гарного дня👍
-
Ось і ми вже в Канаді. Летіли з Варшави одразу до Торонто. Перевізник LOT. Мій песик чівава. З документів ми мали паспорт євро зразку, чіп, тітри, сертифікат який підьверджує вакцинацію, огляд від приватного лікаря в Варшаві. В самій Варшаві перевірили всі документи, помацали сумку, подивитись на пса. В літаку я тримала його на зльоті і посадці в торбі. Під час самого перельоту я скористалася тим, що одна стюардесса захотіла погладити пса, я його випустила з торби на коліна. Ніхто не робив зауважень що до цього. То ж малий більшість часу летів на колінах. В Торонто на документи майже не дивилися. Їх цікавив тільки паспорт і підтвердження щеплення. На цьому поки все. Прийду до себе буду займатися легалізацією пса тут.
-
Ви бачили чат перевозки тварин в США? Там адмін/ни давно вже не сидять, але понад 400 закріплень, і така плутанина 🤯 почитала трохи чат, сподіваюсь, людям потім вдається самостійно вирішити всі питання і тваринки з ними🤞 тут все більш впорядковано 🙂😍
-
Щойно були госклініці у Кракові, без титрів жодних дозвілів не дають
-
Подскажите пожалуйста, титры 90 дней идёт со сдачи анализа? Или с момента получения результата?