Pets to Canada
-
А під час польоту дозволяють собаку відкривати і доставати , брати на руки? Теж летимо Люфтганза
-
Якщо у вас ніяк не вдасться зробити титри, я б радила вам летіти без них. Може і так проканає, а якщо ні, почніть плакати, просити, і це точно спрацює) ОбіцЯйте одразу зробити титри тут, і покажіть вакцину від сказу
-
Я думаю що так, хоча точно не знаю
-
Ой щось мені тривожно...все одно дякую за поради
-
Запитайте в Туреччині чи можна зробити терміновий, бо вам треба на літак, не соромтеся, просіть
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Немовля так кричало, 4 години без перестану 🤪 А Вінні так дивися туди з сумки 😂 Люди навкруги сміялись з цього 😅
-
Да уж… Краще б вони так дітей присажували, які верещать на весь салон. Добре, що з песиком все гаразд!
-
В мене, коли проходи польський кордон колись) Я детально вивчила правила і закони ввозу в Польщу, і титрів там не було, а на кордоні мене не пропускали через це, і я сказала, що знаю такий закон, і можу зробити титри в Польщі, написавши на кордоні заяву. Я впала в істерику і мене пустили. Ми зробили титри в Польщі пізніше, чекали місяць
-
Вінні гавкав тільки тоді, коли хотів пити, летіти 8 годин одним рейсом було дуужее важко, я переживала щоб він вижив 😰
-
О, моя Чихуахуа би не мовчала!)) Одразу б голос подала.
-
Кошкам для беспроблемной перевозки нужны все те же самые документы: паспорт, чип, прививки, титры.
-
Привіт, мене звуть Марія. Я шукаю лояльну, чесну та працьовиту людину, яка допоможе мені скласти список оренди житла на сайтах оренди, а я плачу 500 доларів щотижня, і якщо ви зробите для мене хорошу роботу, я зроблю це
-
Всем доброго дня,есть те кто возвращались с животными из Канады?
-
В закріплених є
-
Спасибо,нашла.
-
Так, мені сказали що ніяка інша навіть не підходить😅