Pets to Canada
-
Мы учились по ютубу. Там на эту тему море обучающих видео. Но суть одна: вкусняшки в переноску
-
начните с просто сумки, пусть стоит рядом с ее местом потом ставьте туда еду и питье. Если сбака понимает команды - дайте команду на залезть туда и поощряйте. Потом положите туда ее тряпочку какую-то, игрушки. чтобы собака оттуда запах чувстсовала. когда она начнет туда заходить - НЕ ЗАКРЫВАЙТЕ дверь, не застегивайте. потом просто пусть там спит, продолжает есть, если надо. Когда она воспримет это как должное - пробуйте закрывать на недолго и все время поощряйте, хвалите, разговаривайте. Если собака вменяемая - на это должно уйти до недели ,в самом тяжелом варианте (зависит от Вас).
-
Этот же запрос можно задать в Ютуб, насмотреться роликов и выбрать для себя самые подходящие варианты. У каждого будет свой "рецепт". Как вариант, положить в переноску коврик или лежанку, давать вкусняшки исключительно в переноске, чтобы у собаки появилась устойчивая позитивная связь "смаколик-переноска".
-
-
читал,что Regiojet перевозит.
-
Condor, KLM, можливо Air France
-
Шукав через Kiwi з фільтром Європа-місто в Канаді, обирати зручне місто виліту, потім думати як дістатись до міста виліту(поїзд, машина, літак), бронювати на офіційному сайті авіакомпанії!!!
-
Шановні панове, треба відвідати сім'ю і завезти собаку до доньки в Едмонтон, питання таке, що такса, більше 10кг, і переноска - 70*50*40, пластик. Прямий квиток з Варшави не підходить... планую поїхати в Словаччину, звідти в Амстердам літаком, а звідти вже в Едмонтон, там в Схіпхолі придбати квиток. Одне хвилює, може хто їхав, з Києва до Мукачево поїзд, з Мукачево до ЧОП далі КОшице інший, так як прямого рейсу немає, та ще й квитки не продаються онлайн на поїзд Мукачево Кошице, і цікавить наступне, чи можна ним їхати з твариною..... ? Може хто їхав, дякую Завчасно!
-
Добридень. Підкажіть будь ласка ,хтось перевозив з Європи до Канади птахів(папуг) ,якою авіакомпанією? Дякую
-
Я там розписав як ми бронювали, в нас Лабрадор 40кг, контейнер біля 10кг. Будемо вилітати з Кіпру Lufthansa у Франкфурт, потім Condor у Ванкувер, обирали саме Condor через вагу і прямий до Ванкуверу, потім дивився що з Кіпру є до Франкфурту і це тільки Lufthansa, ціна за собаку Condor 250 євро, Lufthansa 200 євро 🤯 за вдвічі коротший переліт, але інших варіантів для нас не було
-
Дорогие друзья в Торонто❤️ Кто хочет привести своего хвостика в порядок? Нужны модельки на стрижку ✂️ Привезти свое счастье нужно в центр города. Ваш хвостик получит стрижку, гигиенку, чистые ушки, зубки, педикюр и хорошее настроение. Нужны йорки, шпицы, мальтийские болонки, мальтипу и другие. Отправляйте фото ваших хвостиков 🐕❤️
-
Закріплене #2
-
Але це не 100%, я купувала білети через ківі і потім сама на пряму у авіакомпаній для тварини, долетіла, з тваринкою, все добре.
-
Я не знаю случая, что кто-то летел с Европы с пластиковыми переносками в салоне, поэтому очень интересно, что у вас было до