Pets to Canada
-
Я думаю вам краще ще самостійно трохи почитати чат за пошуком ключових слів, бо так більшість питань відпадуть, а не будуть з'являтись нові 🙏 В аеропорту ніхто не буде проводити огляд Зазвичай огляд за 48 годин Нічого вам не можу сказати в якому місці вам проводити огляд, може ви перед вильотом місяць будете в Германії Якщо після Польщі у вас одразу виліт - робіть огляд в Польщі Щоб дізнатись де робити огляд в Польщі - скористайтесь пошуком по чату🌸
-
Максимум
-
-
My financial life was very poor, terrible and down until I was rescued by a God sent Mrs @Karen_CampbellFx12 I have been able to make over $15, 000 with his perfect trading strategies as my first profit. My brother and sister this is the best place to invest if you are interested click on the link for more information and do not miss this opportunity because a lot of people are beneficial from this company try and see in yourself t.me/+hY8Fwkc0QcA1ODU0 t.me/+hY8Fwkc0QcA1ODU0 t.me/+hY8Fwkc0QcA1ODU0
-
Это вет.клиники должны регистрировать животных на этом сайте,я пыталась сделать это самостоятельно- это не бесплатно,а для клиник- бесплатно. Вернитесь в клинику,пусть сами зарегистрируют вас. Это база украинская,если животное потеряется,может быть его найдут по этому чипу.