Pets to Canada
-
Дякуючи групі та особливо людям, які відповідали на питання, ми з котом теж в Канаді! Все пройшло якомога легко, завдяки тому що ми були готові. Всю інформацію знаходила тут. Летіли Бухарест-Амстердам-Калгарі. Трохи відійдемо від дороги і напишу розгорнутий звіт як все було. Всім дякую і бажаю удачі!🥰
-
Ви не вивчили інформацію, яка вже тут представлена Сертифікат здоров'я - отртмується наприклад у поляків за 48 годин до вильоту, якщо ви розтягнули подорож, чи взагалі у Польщі живете Якщо ви з України подорожуєте, то вам в Україні треба ф1 обміняти на Сертифікат до перетину кордону
-
В чим саме питання?
-
То мабуть мається на увазі рабієс сертифікат Якщо у вас немає можливості підписати його в того ветеринара, який і робив вакцину, яка стоїть в паспорті - то їдьте без нього, вважається так, що печатки мають співпадати Це зручна бумажка для канадців, в нас вчора саме в Торонто його тільки і дивились
-
Справа в тому , що я погано зрозуміла, і в очі ніколи не бачила тих сертифікатів, тому і не знала цього)) Я вивчила багато джерел, але напевно пропустила той факт , що багато хто летів з України, і вони мусили обмінювати сертифікат здоров‘я укр. На європейський)) Перший раз подорожую з тваринами, то у дуже переживаю)) Але дуже і дуже вам вдячна за інформацію))
-
По прилёту вариантов будет на много больше, заранее очень тяжело снять жилье. Очень много табличек будет стоять возле домов "аренда" ,можно ходить и выбирать и смотреть,а остановится придется на несколько дней в гостинице. У вас не сильно большая собака,по этому проблем не будет. Мы с немцем нашли,а вы тем более найдёте)
-
розповім трохи про досвід перельоту з Канади до Польщі з двома котами. Купували квитки через еір Канада. попередньо дзвонили і до них і в Люфтхатзу (оскільки два рейси з трьох були їх). після покупки квитків з'ясувалося, що котів додати не можна! тому що 2 рейси Люфтханзи в Еір Канаді показує не вірним номером рейсу! шок. довелося здати квитки та купити нові у Люфтханзи! На повернення грошей за квитки чекали 5 робочих днів. із документів було все! за два тижні до вильоту були у ветеринара, вони заповнили документи, на які потрібно поставити печать у CFIA. потрапити туди з першого разу не вийшло! у понеділок записалися наступного понеділка! Вперше документ заповнений ветеренаром їм не сподобався! вони відзначили всі помилки та відправили до ветеринара переписувати. вдруге вже поставили печать. переліт був Канада-Німеччина - Польща. документи ніхто не перевіряв.