Pets to Canada
-
Хочу буду максимально мало, але не знаю скільки часу необхідно для виготовлення документів для киці для вильоту
-
Всiм привіт, може хтось летів з Данії до Канади та мав опит перевозу котів?
-
Добрий день! Скиньте будь ласка ,в кого є ,форму в pdf форматі евросертифікат # 576
-
Дякую вам дуже за відповідь. Скажіть, будь ласка, повторний огляд ви робили на вулиці «Варшава,вул Гагаріна 5»? І якщо перевозить кота інша людина, а летіти буду я, на повторний огляд це не впливає? І чи потрібно потім десь обмінювати перед вильотом на сертифікат? Чи достатньо огляду? Вибачте, що так багато питань.
-
Добрый день! Скажите пожалуйста, как правильно считать карантин для выезда кошки с Украины? Сегодня ее вакцинировали и чипировали. На титры будем через месяц сдавать, потом нужно отсчитать три месяца с даты вакцины или с даты забора/получения результатов на титры?
-
Спасибо
-
С момента забора крови 90 дней.
-
Можливо в когось була подібна ситуація і як краще вчинити?
-
Привіт, хотів в тебе дещо запитати бо в нас виникла наступна ситуація, в пт(21.04) відправив людину зробити у Львові замість мене ф1, а огляд та гельмінто-інсектизацію планував зробити в понеділок(24.04) бо у вівторок (25.04) мав їхати. Та людина яка пішла це все робити не знала цього і зробила мені огляд і гельмінто-інсектизацію в пт(21.04). І от в мене тепер питання, якщо я перероблю повторний огляд в пн(24.04) то чи потрібно ще раз робити гельміно-інсектизацію і чи взагалі зроблять вони її через такий короткий проміжок часу? бо наскільки я розумію вона теж має робитись за 48 годин максимум
-
Добрий день! Важлива дата дегельмінтизаціі в паспорті, а не фактична. Повторно давати засіб так швидко точно не варто, а вписана дата має бути за 24-48 годин до фактичного часу перетину кордону тваринкою. То ж можна зробити ф1 24.04, цією ж датою вказати дегельмінтизацію в паспорті і 25 їхати.
-
Так, робила на Гагаріна) не зовсім розумію про перевезення і тд Якщо кота вже вам привезуть, ви власниця-летіти без питань Якщо і летіти буде хтось чужий-можуть бути питання На Гагаріна мене як власницю записували Огляд з Гагаріна ніде вже не міняла Обробку там повторну не ставили, бо бачили, що свіжа
-
Чудово, дякую) Так летітиму я, будучи власницею, але до самої Варшави кота мені доставить сестра зі Львова, мала на увазі, якщо в Україні огляд проходитиме сестра з котом, а я пройду тут в Варшаві, думаю все буде гаразд. Ще підкажіть, будь ласка, можливо якщо ви також летіли з котом, чи знаєте розміри транспортеру? І чи можна взяти його в середину в салон? Дякую велике)
-
I have been in this channel more than one weeks, seeing alot of people talking about the good work of this Woman. I just give Mrs Tracy Olivia try of $600 to my greatest surprised i withdraw my profit of $6,200, just wanna appreciate God for using Mrs Tracy Olivia to bless me. Try and follow Mrs Tracy Olivia it we help you also. Contact him t.me/+NmPb9gJWymNiNTQ0 t.me/+NmPb9gJWymNiNTQ0
-
Дякую) Летітиму Лотом, просто розміри на сайті доволі маленькі, тому надіюсь вони можуть бути трохи більші