Pets to Canada
-
Шановні! Дуже прошу вашої допомоги! Їдемо з України, поїздом до Хелму, потім до Варшави. Вилітаємо прямим рейсом. Є український міжнародний паспорт, вакцини проти сказу, чіп, форма 1. За скільки днів раніше нам потрібно приїхати до Варшави, та які документи отримати у ветеранів. Чим більше читаю стрічку, тим більше заплутуюсь((( , Чи є можливість розміститись з 2 собаками (чихи) поблизу аеропорту. Допоможіть🙏 , будьте ласкаві!
-
а у них були титри? блін по факту це ж трагзитом .У мене просто три кішки ((( Дорогі ці аналізи, а ще в літаку за кожну тварину треба доплачувати (
-
ніби так і не повинні требувати, але Польща вже хоче титри..Як яка зміна .так само на дитину ніби не треба дозволу по закону під час воєнного стану. Я навіть тимчасовий не змогла взяти в органах опіки, бо не треба, так мені там сказали. А на кордоні ситуація говорить про інше. Якись дурдоммммм. Я взагалі не знаю за скільки часу виїжджати з України (( ..3 коти та дитина без дозволу..
-
знаю...але я поклала дозвіл при подачі на візу, який був дійсний до квітня та пояснююче письмо. Батько на зв'язок не виходить з лютого.. Кажуть люди, що одобрюють і без цього. А з тваринами поки неясно. Дуже дорого виходить, якщо здавати ці титри на трьох, а ще білети (
-
Стандартный, как на сайте 120