Pets to Canada
-
так вчора було 90, то завтра ви будете на українському кордоні і буде 92) чи нє?
-
Не поможет , 1 дня не хватает
-
а може спитайте на гарячій лінії, чи немає на кордоні представника ДПСС який зможе обміняти форму на сертифікат? отут, в першому абзаці прочитала. dpss.gov.ua/news/umovy-zdiisnennia-derzhavnoho-veterynarno-sanitarnoho-kontroliu-nekomertsiinoho-peremishchennia-domashnikh-tvaryn-za-mezhi-terytorii-ukrainy
-
це з того ж сайту, але правила конкретно для Польші
-
Нам сказали что наши еще могут нас пропустить, а вот польки требуют этот сертификат
-
Я тоже считаю что из за 2 дней такое устраивать это бред , тем более ветеринар сказал 90 дней Но в двух городах , даже разговаривая с начальниками ДПСС они не могут этого сделать и все
-
на сайті ДПСС написано 3 місяці до дати переміщення, це там, де чек-лист, про 90 днів ніде взагалі не йдеться. dpss.gov.ua/news/chek-lyst-iak-peretnuty-kordon-z-domashnim-uliublentsem
-
в гос. ветеринарці сказали за 90 днів до дати переміщення, потім побачила у вас в закріплених що карантин 90 днів і якось і думки не було що це 3 календарних місяці, ну якось так🤷♀️
-
Вот и нам ветеринар сказала 90 дней 🫠
-
кажу що не знала що саме три календарні місяці з моменту забору крові, думала, відраховуєш 90 днів і вперед.
-
Просто хотя бы понимать, есть смысл рисковать и ехать без этого сертификата
-
Вот такой вот треш из за 2 дней
-
мені, це 100%
-
це жесть! я реально думала що там 90 днів, а не три місяці🙈
-
Может кто недавно ехал с животным на поезде в Пшемышль, поделитесь что пограничники проверяли и как вообще проходила проверка
-
Были сегодня в Днепре с утра , разговаривали с начальником и сказали вообще никак нельзя сделать, показывали что им программа не дает это сделать
-
Дякую
-
спрей, то скоріш за все феромони, капсули то можливо якийсь препарат з накопичувальним ефектом, але вони частіше за все трав'яні, думаю за тиждень не знаркоманиться😉
-
нам такой список озвучили, мабудь продаж требо продать. Спрей чтобы сумку пшикать, за тиждень капсулы давать потім ще щось. Так из кота можно и наркомана зробити
-
Краще у ветеринара спитайте, бо різни котики, різний вік, різне здоров’я. Хай порадять те що найкраще саме для вашого хвостика)