Pets to Canada
-
у собаки який паспорт?
-
Здравствуйте. Нужно перевести кошку с Торонто в Виннипег. Подскажите процедуру. Сначала покупаю билет себе , а потом на сайте добавить кошь или как? Ни разу не перевозила. Компания air canada
-
Hi dear❤️ I found out that you like cute girls like me😅. I have a surprise for you! Would you like to chat a little? Write to me!
-
Зазвичай ні. Треба уточняти в кожній авіакомпанії. Ми летіли з кішкою і мали ще ручну поклажу з собою. Нас попросили здати поклажу в багаж ( Air Canada). Взяти на борт в такій ситуації дозволяють окрім тварини з переноскою, особисту річ ( до 3 кг, може бути ноут бук,документи і т.п.).
-
-
Одна летіла. Ми уточняли в кожній авіакомпанії по телефону, або я не правильно зрозуміла,або Air Canada не зрозуміли мого питання.З Варшави LOT у мене на борт взяли 8кг ручну поклажу + кішка в переносці + 3кг особисту річ. Пересідали в Торонто і летіли Air Canada, і тут у нас вже попросили здати ручну поклажу,8кг в багаж. Тому уточняйте в кожної авіакомпанії окремо. Спробуйте в кожну подзвонити. Легкого вам польоту.
-
Так виходить що ця бумажка від повітового не так сильно і потрібна ? Просто питання Все одно зробимо
-
Тю блін А я за це більше за все парилась Ну після страху що собаку не пустять на рейс 😂
-
Сделайте прививку в канаде и будет вам канадская собака, по крайней мере сертификат будет