Pets to Canada
-
Ні не сама
-
Дякую 🙏🙏 у мене один з котів спокійно себе відчуває лише в мене на колінах, ми вже подорожували багато але машиною, він спокійно сидить лише на руках розглядує все у вікно спокійнісінько здається навіть любить подорожі, а в переносці нервує особливо коли мене не бачить, оре як скажений, може лише заспокоїтись якшо хочаб руку на нього покладу. Але вичитала що категорично неможна відкривати переноску. Але так, напевно людський фактор екіпажа. Я краще не буду прямо в салоні відкривати бо захоче на руки піти. А за туалетні справи хвилююсь бо вони в мене постійно в машині просились у туалет, але ж там можна вийти з лоточком на узбіччі. Але можливо тиск у літаку якось повпливає що вони не будуть хотіти. Короче мільйон хвилювань як не завдати клопоту тваринам та іншим пасажирам.
-
Дякую 🫶
-
Мені здається що в них такий шок що вони меньше за туалет думають ніж ми )) Політ довгий ) візьміть покривало хоча може в вашому літаку вам дадуть та зховайте свою кицю на руках ) Через години три в нас виключили світло і було достатньо немно ,всі спали .мої дівчата зразу мені на руки перейшли
-
Тобто 40 хв ще до вильоту було,а нас вже в літак першими завели
-
Єдине щоб я радила з тваринами трішки раніше в аеропорт .Нас в літак завели з кінця черги ,тому що ми з собаками .Я даже не встигла води купити їм .Ми з франкфурта летіли і 2 години 20 хв все проходили .Підійшли на посадку ,а нас с черги забрали та першими запустили .Я просила дать часу води купити ,а вони сказали ні ви повинні вже з тваринами зайти )) А на таможні всю воду понятно забрали
-
Странные конечно эти мадамы Да и принципе, входя в аэропорт я сразу чувствую себя говном хотя по факту, плачу немалые деньги за перелет 😅
-
Я попросила ) но принесли только после взлета. я просила и на входе и через мин 10-15
-
Странно конечно, но вы могли у стюардессы попросить воды и вам в принципе не должны были отказать )
-
Жесть) одним словом
-
Так и есть ) двое детей и две собаки очень хотели пить .Я реально не ожидала ,что нас так быстро попросят зайти в самолёт .Ми далеко не первый раз летели ,но води не было возможности в первые купить
-
Да ))
-
Я говорю про посадку на рейс.Потом все давали
-
Потому что после таможни мы подошли к гейту и нас увидели с животными и сразу забрали .Я вам пишу не для каких то осуждений ,а просто быть к этому готовым
-
Не поняла особо ситуации, но лично человека понимаю. Мы летели впервые в жизни и в багаже старшего сына была рулетка Trixi для собаки. Распаковали весь чемодан во Франкфурте, в январе этого года.😙. Потому увидели, что это, извинились много раз и мы прошли на борт. Я очень редко тут пишу, тк уже в Канаде и нет времени особо, но чтобы любой был готов к осмотру багажа. Это нормально, быстро и без проблем.