Pets to Canada
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка. Чи віз хтось в багажному відділенні джек рассел терьера взимку? Ми летітимемо в грудні, собаки будуть в багажі, бо їх в нас три ( ще й кіт), а вчора читаю в фейсбуці в групі наші в Канаді і жіночка писала, що в неї джек і везла його в салоні, бо представники авіакомпанії сказали, що в багажному така собака не виживе..... Я тепер місця собі ненаходжу. Там дуже холодно в багажному чи як? Ми плануєм своїм красуням покласти пледики в клітки, одягнути їх в фліски....
-
Там не холодно) писали, что температура приемлемая для собак
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста кто-то в ближайшее время (после 7.10.23) летел из Израиля в Канаду с собакой без титров? Как добирались, через какие страны?
-
Джек рассел тер'єр у нас .
-
ищу реальный опыт, какими авиа летели из Тель-Авив и через какие страны. Спасибо за ответ!
-
Я читала, что транзит-это если один билет с пересадками из Тель-Авив до Торонто. А если будут 2 разных билета с забором багажа и новой регистрацией- это тоже считается транзит?
-
Спасибо, вы меня успокоили.
-
Підкажіть будь ласка, Ви приїхали без тварини і Вам не дали сертифікат? Чи Ви одразу були з твариною? Просто я телефонувала на гарячу лінію і сказали що можна без тварини…. У нас їх три і одна киця боєць, а везти не мені а мамі, вона боїться їі саджати в переноску 😢