Pets to Canada
-
Клм, хз кто такие, но туркишами да, летали, раз десять, наверное. И эмиратами летали, и даже кий-авиа с Аэрофлотом. И всегда процесс был одинаков. Оплата только после включения животного в документ бронирования. А тут все на честном слове получается, типа "мне по телефону сказали, что места есть"... Да ладно, понятно, что другого варианта нет, к сожалению европейские компании безнадежно отстают по уровню сервиса от азиатов. Пойду опять звонить люфтганзе.
-
Доброго дня, шукаю хто може взяти 2 котів на свій білет. Варшава✈️Торонто Для перельоту все готово ✔️
-
Поки ми бронювали місця для котів через тел, їх вже забрали. І да, оператор сам в нас спитав чи можуть коти бути в 1 клітці
-
Лот
-
Не в салон, а в багаж. Зараз дозволяють 2 тварин в 1 контейнер брати.
-
Дякую
-
А) компанія дозволила! Котів привезуть в аеропорт і заберуть з аеропорту, людина навіть в руках їх тримати не буде! Як все відбувається і що потрібно я знаю і все буду рішати напряму з компанією щоб не було проблем потім.
-
Я тільки пишу те що нам оператор з компанії лот сказав. І якби це не має значення 1 чи 2 клітки. Мені головне когось знайти
-
Шановно спільното, ще раз дуже вибачаюсь, але в нас складний тріп до Канади. Ми летимо з собачкою. Про все вже, дяка вам теж, розібрались і всі документи виправили. Власне нам було не важко, бо ми й так все робили справно (і чіпування, і щеплення, і тітри в нас все було зроблено як треба). Одне я ніяк не розберу з оцими сертифікатами для авікомпаній. Ми летимо з Туркішами. Я звертався до їх підтримки - вони сказали, що дня них дійсний сертифікат - 5 діб. Наш тріп передбачає більше від перельоту до перельоту. Пов'язано було ще й з тим, що не на всі рейси були місця в холді для собаки. То що ми маємо: виїзд з України до Молдови 15 січня (отримуємо сертифікат 14-го в Києві) 18-го січня літак Кишинів-Стамбул. Власне можемо летіти з сертифікатом київським. А от літак Стамбул-Торонто вже 23 січня. Тобто 5 діб спливають. Пишуть треба отримувати новий сертифікат в Тарім в Стамбулі. Але мені написали, що в Туреччині видають ті сертифікати тільки тваринкам з турецькими паспортами. Хто ще летів транзитом через Туреччину? Що ви робили?
-
Те, що Вам оператор сказав по телефону - це "фількіна грамота". В правилах чітко написано. Якщо не будете бронювати, відповідно правил на сайті - не пустять на посадку. Тому, робіть чітко так, як на сайті, а не те, що сказав дядя по телефону
-
😁ну ну
-
Привет. Летим в Квебек из Польши . Какие документы нужны для собаки.?