Pets to Canada
-
Я никогда не летала с собаками, нигде на сайте авиокомпании не нашла такой информации, как узнала здесь. Я понимаю, что нужно в салон бронировать, потому что ограничено мест. Не знала, что в богажном отделении тоже есть ограничения по животным. Почему столько злости сразу в ответ? Можно не отвечать, если бесят вопросы.
-
🤪не могу определиться какой рейс брать с прилетом в Париж в 8:45 или 9:35,мы просто помимо собаки ещё летим с ребенком,с одной стороны больше времени на пересадку это хорошо,а с другой рано утром в Амстердаме доехать в аэропорт с собакой,ребенком и всеми чемоданами тоже свой квест ,помогиииите 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Згодна, ця група наче створена для надання інформації. А таке злобне і зверхнє ставлення. Дуже дивно 🙄
-
Я прочитала, але питань від того менше не стало. Розумію, що ви напевно стомилися одне і теж писати по 100500 разів. Але коли одномоментно скільки нової інформації, то в голові каша, і чим більше нової інст читаєш, тим більше питань виникає. Особливо коли досвіду 0 🥲
-
Бо люди роками робили закріплені та систематизували інфу. Ніхто її не читає, взагалі, ні крапельки. Наприклад ви вивозите кота, кажете треба все швидко зробити, але навіть не знаєте що таке титри, карантин і тд. А разом з цим аналізом очікування стає більшим як мінімум на 90-120 днів. Так, це неприємно, але є правила. І за вивіз тварини треба думати трішки раніше, ніж в останній момент🤷♀️
-
В мене був паспорт, чіп і всі вакцини. Я думала, що цього достатньо. Плюс рішення їхати було спонтанним і зараз все галопом робиться, бо закінчується дія програми