Pets to Canada
-
Ну все на укр практично а тут була англійська і ми ж спілкувались саме з представниками , і питали на 2 різних тварин і вони якогось милого сказали що місця є.
-
Кондор ? З Варшави він. Я вже в усьому заплуталась , відкривала Кондор ще на початку пошуку і не змогла розібратись на сайті
-
Ні не взяла , але всім передзвонила у лота все гуд у цього Діскавері все бед 😭 попробую може через Амстердам , незнаю. Тільки з ночівлею тоді але якщо в мене стандартні доки як у всіх хто виізджає з країни і типу сертифікат який видається на 2-3 дні мені може його не вистачити 😭
-
13 кг , собака і 4 кг кішка 😭
-
Добрый день. Помогите, пожалуйста, разобраться..Летим по билету Анталия-Стамбул-Франкфурт-Калгари с котом. Из Анталии до Франкфурта - Туркиш Эйрлайн (купили место коту), а из Франкфурта - Eurowings (они ведь в Альянсе с Aircanada и,соответственно с Туркишами) и не дает купить билет коту сейчас. Как быть в такой ситуации?
-
-
По такому билету ведь титры к бешенству не нужны для путешествия? Смены аэропорта не будет, выхода в город в ЕС тоже, пересадка 3часа.