Pets to Canada
-
Доброго дня! Летимо з кішкою в середині березня до Канади, летіти будемо з Німеччини. Зараз знаходимось в Латвії, кішка приїхала тиждень тому, в Україні їй зробили щеплення від сказу, здали тест на антитіла та відсиділи карантин. Вчора звернулись в Латвії до ветеринарної клініки щоб дізнатись деталі стосовно поїздки (де і коли брати сертифікат здоров’я та обробляти від паразитів) в клініці нам сказали, що наш український паспорт та титри, які ми здавали в Україні в Європі не є дійсними, тому нам треба переробляти їй український закордонний паспорт на європейський та по новому робити щеплення від сказу. Підкажіть, будь ласка, хто стикався з такою ситуацією, чи дійсно треба робити новий паспорт та ще раз робити щеплення (від того щеплення пройшло 3 місяці)
-
Добрый день! Границу с Польшей пересекли. Собаке проверили чип, паспорт и отметку о прививке от бешенства. То, что сертификат на английском, а не на польском даже не заикнулись. Ну а под конец спросили, везу ли я корм собаке с собой. А я не везу. Моя собака на Барфе. А в дорогу купила баночку мясного детского питания. Не поверили, что не везу и обшманали все сумки, все чемоданы. Ничего не нашли, но вот так.
-
Без проблем !
-
Дякую!) але справа в тому що в Інспекції де видають сертифікат здоров’я сказали, що на підставі наших документів (ми возили, вони їх дивились) вони не можуть нам надати цей сертифікат, так як клініка яка видавала нам титри може бути не акредитована 🤦♀️ Хоча в Україні нас запевнили, що все чудово і що проблем з паспортом і титрами не буде. І тепер взагалі розгубилась) бо я була впевнена, що з нашими документи все добре, якщо кішка вже в Європі.
-
Вони подивились, відксерили собі, сказали що подивляться (це було вчора), сьогодні ми їм зателефонували і цей чоловік сказав, що радив би нам робити європейський паспорт. Наші титри відсилали у Київ і начебто, як мені сказали в клініці де ми робили документи й щеплення то та лабораторія має бути акредитована. Завтра ще буду дізнаватись в інших клініках, хто зможе видати цей сертифікат з нашими документами. Мені то не важко зробити новий паспорт якщо що, я просто не хочу ще раз робити не потрібне щеплення (пройшло тільки 3 місяці), бо кішка не дуже добре перенесла минуле
-
К нам были вопросы как раз таки из-за сертификата на английском, а все чемоданы и так обыскивали, но корм их не интересовал, мы везли 3 кг
-
Дорогие все, вдруг кому-то пригодится небольшое знание про вывоз питомца из Украины в Молдову. Сегодня звонила в молдовскую ansa, в департамент, который занимается перемещением животных через границу. Если кратко, то официально все поблажки закончились. Пакет документов такой же, как для въезда в ЕС, с животными разрешается проезжать только через те пункты, где есть ветеринарный контроль - Староказачье и Мамалыга. Можно с собой провезти немного корма. Телефон службы +37322264671
-