Pets to Canada
-
Привет, развиваю партнерскую сетку в нашем крипто комьюнити доп. доход порядка 26 проц/ неделя Идеальный вариант для тех кто хочет .зарабатывать 21+ Если заинтересованы, пишите + сюда @OlejaHR
-
Привет 👋 Сколько времени авиакомпании держат бронь для питомца в салон? Если звоню в первую компанию, они говорят, что место есть, бронируют его. Но я должна ещё позвонить в следующую авиа и там тоже уточнить наличие места в салоне. Сколько времени у меня есть, чтобы выкупить бронь в первой авиа? Как долго они её будут держать для меня?
-
Порадьте, будь ласка, препарати аід бліх та глистів з наклейками, що треба вклеїти до паспорта кота - відмітка про огляд та обробку тварини
-
Ви телефонуєте, питаєте наявність місць, ніхто не бронює купляєте білети на себе, перетелефонуєте знов і на ці білети додаєте пета, весь цей час оформлення слоти можуть закінчитись Деякі компанії пропонують одразу купляти квитки, потім телефонувати за наявність слотів в кабіну і якщо немає, то скасовувати квитки (дурість ще та, да)
-
Ще питання: я телефонувала на гарячу лінію Укрзалізниці з питанням, де і як придбати квиток на потяг Запоріжжя-Пшемисль для кота. Мене здивували відповіддю, що ані квиток, ані будь яка типу багажна квитанція для перевезення кота за кордон з України з боку Укрзалізниці не продається, тільки якщо тварина їде в межах України. Тепер переймаюся, в кого є подібний досвід? Я готова придбати квиток чи квитанцію, але вони для тварин на міжнародні рейси з України не вснують. Чи може хтось поділитися, як на ділі було у вас? Дякую заздалегідь
-
Здравствуйте! Я бы хотела посоветоваться, пожалуйста, на счет переноски в салон для собачки 2,7 кг. Хочу заказать одну из этих , больше склоняюсь к серой ..так как видела тут в чате, что это стандарт. Но нам менеджер, которая помогала с авиабилетами, написала что размеры максимум 50х40х23. А эта серая по одному параметру не проходит: 43х28х25. Не будут ли проблемы с этим? Тот второй вариант, где цветные, вроде бы как по размерам вписывается..47х30х23
-
Іхала з Вінниці до Перемишля в жовтні. Ніякого квитка для кицюні не купувала. Вона була в переносці, періодично відкривала і брала на руки. Зауважень не робили, лише всі посміхалися з мого мілашества)) Чого не скажеш про літак. Киця дуже плакала, я взяла іі на руки і вона скрутилася клубочком і заснула, поки не прийшла стюардеса і накричала, щоб негайно сховала кошеня в переноску під сидіння, від чого вона знову почала плакати….
-
23 это ширина я так предполагаю 30 это высота 47 это длина
-
Я вище писала мій досвід спілкування з УЗ Квиток треба тільки на потяг в межах України
-
Хто летів з пекінесом з Європи або Туреччини, якою авіакомпанією летіли? Знайшла інфу що Lot і Lufthansa бере. Чи є ще інші авіа?