Pets to Canada
-
Ні, там забагато людей. Ймовірність що вам пощастить за 1 годину біля 2-3%
-
Добрий день. Може в когось був такий самий маршрут. Туреччина-Варшава - пересадка у Франції - Калгарі. Питання по документам. Титри на антитіла і вчасні вакцинації маємо, вони потрібні для потрапляння в зону ЕС. У Варшаві будемо декілька днів. Потрібно знову йти до державної ветеринарний, щоб отримати дозвіл на виліт чи це можно зробити в аеропорту? Заздалегідь дякую, якщо поділитись власним досвідом.
-
Була у ветеринара, сказав що видасть довідку про те що "кішка останні пів року знаходилась в Польщі", так як я повідомила що саме я не завжди знаходжусь в Польщі. Лікар повідомив що мені не треба довідка F1, та що вони ставлять відмітки в паспорт і на тому все (з цього питання хотіла звернутися до іншого ветеринара) але зараз прочитала пункт "осмотр врачем за 48 часов с отметками об обработке...." це выходить воно і є, все співпадає і форму F1 (або міжнародний сертифікат про здоров'я) немає необхідності брати ця інформація вписується ветеринаром (за 48 годин перед вильотом) в паспорт?
-
Напоминаю 😊 Да я понимаю на словах что надо. Но тут в Швеции надо прям ткнуть что куда подписать. Они сами не до конца понимают свои обязанности или никогда не сталкивались с таким
-
Так, прочитала і зрозуміла з посилань) Велике дякую всім за допомогу розібратися ❤️😺 Маю ще уточнити з приводу "Дозвіл на ввезення тварини в Канаду" це не обов'язковий документ і відноситься більше до экзотичных тварин?
-
У нас зараз немає жодних дійсних сертифікатів, оскільки ми деякий час були в Європі Тому зробили лише огляд у ветклініці з відмітками у паспорті, що тварина здорова та оброблена від паразитів Ми думали, що цього достаньо, згідно з інформації у цьому чаті Але в аеропорту собак не допустили до вильоту через цей зелений сертифікат та відсутність дати, до якої дійсна вакцинація(