Pets to Canada
-
На сайте (есть в закрепах) где правила вылета из Канады. Вам не нужно делать сертификат сфиа если паспорт ЕС у питомца
-
Я написала ясно- не имеет значения какой ввоз. Животное любое должно иметь прививку от бешенства и карантин. Как в любой стране. Я не понимаю о чем вообще спор...вы хотите сказать,что если личное животное, то карантин не нужен? Здесь стоит вопрос вообще о карантине после прививки, а не "повторной". Повторную это надо сил и терпения доказывать в аэропорту вылета. Я говорю про вакцину в общем
-
Из ЕС ничего переводить не надо, только дописать в паспорте то, что не очевидно на инглише. У вас в паспорте должна быть годная прививка от бешенства и осмотр за два-три дня. Смотрите в закрепах подробнее
-
Если есть у питомца паспорт ЕС, то ничего кроме осмотра и действующей прививки не надо
-
t.me/petstocanada/112309?single
-
И вы это приняли?
-
Нет, это лишь говорит о том, что ни вы, ни ветеринар не вчитываетесь в названия строк
-
Та у мене ще інша проблема, насправді є. Я взагалі не знаю як нас восени випустили з таким паспортом, але я вже у Польщі побачила, що лікар коли заповнював, мало того що не поставив кінцеву дату вакцини, ще й зробив помилку в даті вакцинації, потім підтер її лезом, і зверху дуже неакуратно вписав нову. Тому до нас можуть причепитися не тільки за те що немає кінцевої дати, а ще й за переправлену початкову дату.
-
Я бы ехала с такой, у нас нет времени на новый карантин в три недели
-
Когда вы повернете на бок, то дно окажется на спине...если вы все изучали, то в чём вопрос
-
Я це побачила вже у Польщі. Якби звернула увагу в Україні - звісно не прийняла б. Але... Але. Маю те що є. Тому й кажу про повторну вакцинацію, аби мати хоч якісь шанси улетіти. Work permit в мене вже є, тому питання власне в квитках які у мене на 15 березня ( я розумію що якщо мені все-таки вліплять цей карантин в 21 день, мені доведеться щось вирішувати з квитками.
-
Изначально об этом не было информации, разве не так?
-
Обробка від бліх і глистів між щепленням проти сказу (виліт 20 марта)
-
Підкажіть будь ласка. Який часовий проміжок, якщо робити кішці обробку від бліх і глистів та щеплення від сказу? (щеплення від сказу дійсне до 19.07.2024), але я хочу зробити свіжу перед вильотом (виліт 20 марта). Щеплення проти сказу буде робити той самий ветеринар як і в тому році (перші дві графи "відмітки дати" заповнені без різниці в 21 день - тобто без карантину).