Pets to Canada
-
Не сталкивалась, рекомендую Винипеговский, Аня опытная собако-мама, многодетная)))
-
Вестджет нельзя обьединять на единый бланк, отдельно берите
-
Доброго дня.!)Хочу подякувати Вам,🙏🙏🙏дякую ,що є Ваша група. Ви дійсно допомагаєте порадами ❤️🥰Багато корисної для нас інформації було за титри і кудою краще було їхати. Отже здали титри на сказ пройшло 2 місяці рискнули взяти квитки Бухарест-Франкфурт-Монреаль-Вінніпег. Все пройшло 🙏чудово.На кордоні Румунії навіть не дивилися документи. Ну це на кого попадеш звісно,але все таки це не Польща….🤦♀️
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, а "не дивились" - це означає, що ви обміняли 1 - Вет на міжнародний сертифікат на кордоні чи до цього чи до цього не дійшло? Цікавить питання, якщо не дивляться документи, як пишуть, особливо на кордонах Молдови та Румунії, то як потім, де обмінювати цю 1-Вет на міжнародний сертифікат?
-
Здравствуйте у нас есть ситуация есть полет 25 го из Тель Авива в Калгари через Франкфурт с котом , дали сертификат для Канады , и при получении сертификаты сказали что во Франкфурте потребуют сертификат для Евросоюза , скажите кто сталкивался с данным вопросом?
-
И сделали сертификат только для Канады
-
Есть все прививки , чипы есть титры но ещё не прошло 90 дней не хватает 2 дней до 90 дней
-
Бо їм всього 8 міс і вони ще ростуть ( в нас звичайні дворові і відповідно я не знаю , які мають вирости) , а летіти будуть в 10 міс і тому не хочу ризикувати і відразу взяла обох в холд (і думаю в 2 їм буде спокійніше)