Pets to Canada
-
Вітаю) Чи обовʼязково потрібно сидіти песику на карантині після здачі антитіл?) песик буде їхати з України - Варшава- Торонто
-
Дуже дякую 🙏
-
90 днів карантину після здачі крові на антитіла є обов’язковим пунктом при виїзду з України в інші країни, бо Україна знаходиться в червоній зоні по сказу тварин. Вирогідність, що Вас НЕ випустять з песиком без карантину десь 80-90%, особливо на кордоні з Польщею, там дуже прискіпливі працівники. До того ж Ви без карантину не отримаєте сертифікати на ДПСС для перетину твариною кордону (це той сертифікат, який потрібно отримувати за 48 годин до перетину кордону).
-
Так, обов'язково 90 днів з дня забору крові
-
Я при отриманні сертифікату на ДПС віддавала всі документи на перевірку, вони дивились всі сроки та тільки після цього зробили сертифікат. На кордоні з Польщею наші прикордонники не дивились документи кота, а от польські прикордонники забрали окремо документи всіх тварин, що їхали з нами (мого кота також) та окремо перевіряли все, а паралельно ми стояли в черзі на звичайній перевірці наших документів. Тільки після того, як я пройшла через прикордонників з котом, зачекала хвилин 10, мені віддали документи кота та перевірили також його чіп. Тобто з якимось недоліками кота не пропустили би через кордон. Але добре, що я робила все так, як прописали тут адміни. Через місяць я напишу свою рецензію з досвідом, бо зможу забрати кота з Німеччини до себе у Ванкувер 😅
-
Добрый! Подскажите пожалуйста, какие таблетки от глистов даете собачкам, потому что в зоомагазине не понимают о чем говорю, спрашиваю канадцев, они говорят что ничего не дают. Я что-то не понимаю или делаю не так?
-
150 долл прием
-
И это надо каждый месяц делать? Или они один раз дают рецепт на всю жизнь?
-
Спасибо!
-
А, тогда норм