Pets to Canada
-
Она выдала мне вручную заполненный паспорт, за который я заплатила мимо кассы. Только вопрос должна ли я это делать и действительно ли есть такой закон
-
Ще питання - чи повина бути заповнена графа "номер партії (вакцини)" ? В нашому випадку вона пуста, наліпка наклеяна в графі виробник і назва вакцини.
-
Ну хоч щось "ок" 😂 ДЯКУЮ ❤️
-
Те що, в попередньому щепленні (січень) не заповнена середня строка - теж ок чи дописати ?
-
Странно... страницы выглядят как будто там что-то пропущено, нумерация не пострадала? Может это другая верстка бланка вышла
-
Это чушь...в каком городе такое хоть промышляет? Это единственное препятствие было?
-
Соррі, це щось вчора з чатом напевно помилилася(, бо виясняли з документами на собаку. Я всім відповім на запитання, напишу, які у нас були документи, опишу ситуацію і з чим стикнулися. Шоковані, бо взяли на завтра білети вже на Португалію🤣 ( бо попередні були на Іспанію з пересадкою в Португалії і нас не випустили з Канади), тут нас запевняють, що все ок, що у нас документів більше ніж достатньо! В компанію Air Canada зробили оф запит, чекаємо офіційної відповіді чому нам відмовили, точніше не нам , а нашому собаці, бо нам запропонували подорожувати без собачки, звісно такий варіант ми навіть не розглядали…
-
щойно ще раз передивилась паспорт - все норм. Пункт IV. Видача паспорта - 8 стор., потім пункт V. Щеплення проти сказу - 9 стор. Дякую за увагу 🫶
-
Я мала на увазі сторінки йдуть, йде сторінка видача паспорта, а наступна вакцинація від сказу. Коли клеють наліпку від вакцини, то номер партії вакцини є на ній, але буває таке, що вакцину вписують руками, наліпки нема, тому і заповнюють спочатку виробника і назву, а потім номер партії.
-