Pets to Canada
-
Летите прямым в Баку. Оттуда или Лот, или AirCanada, Lufthansa, Turkish airlines....в зависимости от того, куда нужно в Канаде и какой размер и вес бокса с животным. Но турками крайне не советую из за цен...у них на интерконтинентальные перелеты идёт 44 евро за 1 кг веса в багаж
-
Ну особо вариантов и нет то без титров...
-
Я бы всё равно летела через Европу, просто отдельными рейсами. Всё больше отзывов что титоы в Тель Авиве не проверяют
-
Вы знаете, вам будет проще долететь до Амстердама и переночевать в отеле с животным. Мы так делали, там есть возле аэропорта очень классный pet friendly отель , мы там ночевали с двумя большими собаками, у них ещё есть бесплатный шаттл до аэропорта. Название я не помню, если нужно, могу найти.
-
Официально да, но на практике пока отзывы были другие
-
А девушка недавно летела из Канады в Израиль, у которой было в итоге два билета, я не помню авиа, которая всё таки НЕ отменила свой рейс
-
Я не знала, что из Израиля в Европу нужны титры 😯
-
Тут соглашусь, мне тоже там все на расслабоне показались
-
Вообще в Амстердаме все очень расслабленные, мы в клетки напихали кучу всего, даже какие-то рога там валялись, ничего не забрали, хоть и проверяли. А девочки на регистрации вообще даже не смотрели, кто там в клетках сидит, можно было медведя провезти))
-
-
Тут хочу вам розказати про свій досвід покупки квитків та перельоту з Європи до Канади. Я подзвонила в авіакомпанію за номером, який знайшла на їхньому сайті (Air Canada Reservations: 1-888-247-2262). Дзвонила з Канади. Чекала на лінії приблизно 35-40 хвилин. Після цього продиктувала свої дані, використовуючи авіаційний алфавіт, і попросила додати до мого квитка місце для тварини (кота) в салоні. Оплатила квитки також по телефону. Відразу після оплати я отримала на електронну пошту PDF-документ (confirmation letter), який потім обміняла на квиток в аеропорту. У цьому PDF-документі було вказано "Pet in cabin". Мій рейс був з Відня (Австрія) через Торонто (Канада) до Вінніпега (Канада). Вартість квитка для однієї тварини від Відня до Вінніпега становила 100 доларів. Я підготувала котів до перельоту відповідно до рекомендацій ветеринара. В аеропорту Відня переноски з котами не міряли, а тільки зважували. Запитали ветеринарні паспорти. Усе пройшло дуже швидко і без зайвих запитань. Під час проходження контролю безпеки котів потрібно було вийняти з переносок перед рамкою, а потім пройти через рамку з котами на руках. У кабіні літака. Офіційного дозволу тримати тваринку на руках не було, але коти були дуже неспокійні, тому ми брали їх на руки. Стюардеси це помічали, коли розносили їжу, і не робили жодних зауважень. Ми сприйняли це як дозвіл. Більшу частину перельоту Відень-Торонто коти провели на руках. Переліт з Торонто до Вінніпега виявився значно важчим, оскільки нам не дозволили діставати котів із переносок і навіть трохи привідкрити їх.
-
Наприкінці вересня я перевозила двох котів🐈🐈⬛ у кабіні літака. Маршрут розпочинався в Україні з перетином кордону до Євросоюзу в Словаччині. Далі я летіла Air Canada з Відня до міста Вінніпег. За 90 днів до виїзду потрібно зробити вакцинацію від сказу. Не раніше ніж за 30 днів після вакцинації необхідно здати аналіз крові на наявність антитіл до вірусу сказу. Зазвичай разом із вакцинацією від сказу проводять чіпування тварини. Незадовго до виїзду з України потрібно отримати міжнародний ветеринарний сертифікат. Він дійсний три дні. Його необхідно замінити на ветеринарний сертифікат для некомерційного переміщення до Європейського Союзу з третіх країн. Цей сертифікат можна отримати у місцевій держпродспоживслужбі. Він дійсний 10 днів. По суті, у вас є 10 днів, щоб перетнути український кордон та дістатися місця призначення. У день виїзду потрібно перевірити наявність таких документів: ✅ Ветеринарний паспорт ✅ Сертифікати на титри (результат лабораторного дослідження сироватки крові на наявність антитіл до вірусу сказу) ✅ Ветеринарний сертифікат для некомерційного переміщення до Європейського Союзу з третіх країн Я перетинала кордон Україна-Словаччина. З українського боку перевірок не було, просто запитали, чи я маю всі документи. Зі словацького боку у мене перевірили чіпи та всі сертифікати. Перевірка зайняла близько 10 хвилин. Проблем не виникло. У Канаді у мене перевірили лише ветеринарні паспорти та наявність щеплення від сказу. Перевірка тривала близько п’яти хвилин.