Pets to Canada
-
Напишите объявление по группам Калгари и Ванкувера с датой (когда кстати), что у вас за собака и сумму которую готовы заплатить, ну или пусть вам предложат желающие.
-
Привіт.Тиждень як прилетіли до Канади з котом усі прививки вона має.Що потрібно зробити тут?Чули що потрібна страховка.Чи треба звертатися до ветеринара?Дякую
-
Народ, підкажіть ще питання за ліцензію на котяку. Ми тут 2 р вже і в ветклиніці нам сказали шо можете оформити а можете не, і кіт до сих пір без неі. Пробували онлайн і на этапі смс в нас все зависало. Тепер все ж таки хочеться іі зробити, може хто підкаже чи е офіси де можна приіхати іі зробити, місто Калгарі. Дякую
-
Ми оформляли в перший рік як приїхали, вона діє рік. Закінчилась у червні і більше не робила. Вона не є обовʼязковою наскільки я знаю. Але памʼятаю, що була переписка з ними по емейлу, я відправляла підтвердження стерелізаціі. 30$ здається вона коштувала
-
В мене на цьому этапі стоп і все. Код не приходе
-
Спам пусто. Всі этапи реестраціі приходять тут же на цю пошту, а код не. Нема іншоі, тому буду шукати адресу куда поіхати і оформити все
-
Да, мені теж сказали шо не е обовязковим це. Просто якшо тварина загубиться то можна назад не отримати іі і ще штраф получити. То краще б була, але онлайн не виходить вже 2 роки, а доіхати ноги не доходять