Pets to Canada
-
Подскажите порядок получения документов на кота на вывоз Из Канады в Европу? Я имею вакцины и титры
-
Доброго дня! Хочу подякувати цій групі і її адмінам за інформацію викладену тут. Ми привезли нашу кішечку, яку не бачили майже три роки, з України. Все пройшло добре і наша тваринка тепер з нами!
-
І ще питання може хтось летів компанією swiss? Вони написали в чат підтримці, що я маю мати при собі 2 заповнені форми, де шукати ці форми?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка! Я при бронюванні квитка написала що порода мальтіпу, а в паспорті написано мішана. Це проблема? І ще питання, чи має бути в паспорті фото собаки?
-
Тепер тільки питання щодо страхування для неї. Як краще зробити? Куди звертатись, щоб оформити страховку? Живемо в Калгарі.
-
То інформація в чаті онлайн авіакомпанії, а не такому живому чаті. Дякую, я форму дійсно знайшла, її вимагає авіакомпанія. А за породу, тоді буду змінювати в телефонному режимі. Дякую!
-
Вона та схожа на мальтіпу. Але трохи страшно, щоб потім в аеропорту не було проблем і вони відмовлять в посадці. Я завтра уточню в гарячій лінії.
-
Дякую, буду пробувати)